ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Τζιμπούρ: "Μας έφτιαξε ψυχολογικά ο Χιμένεθ"


Για τη σύνδεση του Μανόλο Χιμένεθ με την αλλαγη αγωνιστικού προσώπου της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό πως έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως ο νέος προπονητής κατάφερε να ξεμπλοκάρει πολλούς παίκτες της ομάδας. Πλέον το ποδόσφαιρο βασίζεται πάρα πολύ στη ψυχολογία. Π.χ ο Βενγκέρ στην Αρσεναλ έχει καταφέρει να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα πολλούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Το ψυχολογικό ήταν το πρώτο πράγμα με το οποίο ασχολήθηκε ο νέος προπονητής. Αυτά που ακούσαμε μέσα σε έξι μέρες έφεραν το αποτέλεσμα απέναντι στον Αρη».
Τι γίνεται με το συμβόλαιό του: «Απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι στην ΑΕΚ. Αν ο προπονητής θεωρεί ότι με θέλει, τότε πολύ ευχαρίστως».
Για το γεγονός ότι σκοράρει συχνά: «Δεν πιστεύω ότι παίζει όλη η ομάδα για μένα. Απλά τυχαίνει και βρίσκομαι στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή. Δεν σκοράρω μόνο εγώ, σκοράρει και ο Νάτσο, σκοράρουν όλα τα παιδιά. Το μέλλον μου στην ΑΕΚ θα είναι θετικό πιστεύω. Αρχίζουν και βγαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί στην ομάδα, πιστεύω ότι στο μέλλον θα παίζουμε ακόμα πιο επιθετικά και αυτό θα βοηθάει και εμένα».
Για το πανηγυρικό κλίμα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Ένα 4-0 θέλεις να το απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται. Όμως προηγείται ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...