ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Αυτούς είδε! Ποιους νεαρούς ξεχώρισε από τη Βιγιαρεάλ Β’ ο Ντάρκο. Αρέσει κι ο Μπράβο


Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναμένεται να ενημερώσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τους παίκτες που «τσέκαρε» στην Ισπανία.

Ο Σέρβος το Σάββατο το απόγευμα παρακολούθησε την αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ Β’ κόντρα στη Θέλτα για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Ντάρκο παρακολούθησε δύο νεαρούς παίκτες που έπαιξαν στη βασική ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ Β’, αλλά και έναν ακόμα που πέρασε ως αλλαγή.

Τα πιτσιρίκια της Βιγιαρεάλ

Πρώτος είναι ο Μάρκος Γκιγιόν. Ο 21χρονος μέσος, ο οποίος την περυσινή σεζόν είχε παίξει στο Βαλένθια – Βιγιαρεάλ (3-2) όταν ήταν στον πάγκο του «κίτρινου υποβρύχιο», ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Πρόκειται για μέσο που αγωνίζεται στον άξονα και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Δεύτερος είναι ο Ιάγκο Φόλκε, ο οποίος είναι δανεικός από τη Γιουβέντους στη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρέαλ για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Έχει βγει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Μπάρι. Μάλιστα, στην αναμέτρηση που παρακολούθησε ο Κοβάσεβιτς ο Φόλκε σκόραρε!

Ο τρίτος είναι ο 20χρονος Βραζιλιάνος, Τιάγκο Ντούτρα, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Μακάμπι Χάιφα και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Μπράβο για πορτιέρο

Από εκεί και πέρα, την Κυριακή ο Κοβάσεβιτς παρακολούθησε και τον αγώνα της Λεβάντε με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Σέρβος φαίνεται να «τσέκαρε» απ’ αυτόν τον αγώνα τον τερματοφύλακα της Σοσιεδάδ, Μπράβο, ο οποίος κοστολογείται στα 3 εκ. ευρώ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...