ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς «Λύμπε» και στην Άντερλεχτ

Με αρκετά σημαντικά προβλήματα ταξιδεύει αύριο το πρωί (10.00) η ΑΕΚ για τις Βρυξέλλες, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα από την οποία απουσιάζουν οι Λυμπερόπουλος, Πατσατζόγλου, Γεωργέας, όπως και ο Σάνελ Γιάχιτς. Ο τελευταίος υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο και η διάγνωση έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση πελματιαίας απονεύρωσης. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε σήμερα θεραπεία και θα μείνει για τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων. Το γεγονός αυτό κάνει δύσκολη την επιλογή του προπονητή για τη θέση του δεξιού μπακ, δεδομένου ότι απουσιάζει και ο Νασούτι λόγω τιμωρίας (είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στο ματς με τη Ζενίτ).
Εν τω μεταξύ ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκαναν και σήμερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Νίκος Γεωργέας, ενώ ο Χρήστος Πατσατζόγλου συνεχίζει τη φαρμακευτική αγωγή λόγω της ιγμορίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.
Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Αργυρίου, Καράμπελας, Νταντόμο, Λαγός, Καλαμιώτης, Μπερνς, Γκέντσογλου, Μάκος, Ντιόπ, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο, Έντερ, Τζιμπούρ, Μπλάνκο.(Εκτός αποστολή είναι φυσικά και ο Γκερέιρο ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...