ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Νιόπλιας: "Σημαντικό το ματς, όχι τελικός"

Ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Ρουμπίν Καζάν... Το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν είναι σημαντικό, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για τελικούς, τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την πρωταθλήτρια Ρωσίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ (Τετάρτη, 21:45).

Ο τεχνικός των "πρασίνων" επισήμανε ακόμη ότι η ομάδα του και ο ίδιος έχουν μελετήσει καλά τον αντίπαλο μέσω dvd, τον οποίο χαρακτήρισε «ανερχόμενη δύναμη στο ρωσικό ποδόσφαιρο», και υπογράμμισε ότι «... πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση από το ματς με Κοπεγχάγη. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται εύκολα».

«Θέλουμε τη νίκη, όπως πάντα σε αυτά τα παιχνίδια», δήλωσε επίσης ο Νιόπλιας, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Τα αποτελέσματα στην Ελλάδα ήταν καλά. Θέλαμε τις νίκες και τις πήραμε. Αν το δούμε θετικά, θα πρέπει να πούμε πως το τελευταίο διάστημα κάναμε βήματα προόδου. Βέβαια μιλάμε για διαφορετικό επίπεδο. Αλλο πράγμα το ελληνικό πρωτάθλημα, άλλο το Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" τόνισε επίσης ότι το μυαλό των παικτών του είναι στο ματς με τη Ρούμπιν και από την Πέμπτη θα αρχίσουν να σκέφτονται τα ντέρμπι που ακολουθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αναφορικά με την κατάσταση του τραυματία Σωτήρη Νίνη είπε: «Μπορεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μόνο χθες χρησιμοποίησε το δεξί πόδι στην προπόνηση, ούτε καν την Κυριακή. Είναι θέμα ημερών, κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα. Την Κυριακή θα είναι έτοιμος, το καλό είναι πως σε τέτοιους τραυματισμούς δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, όπως σε μία θλάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...