ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Θέλει Κερζάκοφ η Λίβερπουλ

Θέλει Κερζάκοφ η Λίβερπουλ
Την πρώτη της κίνηση υπό τη νέα διοίκηση ετοιμάζει η Λίβερπουλ, η οποία όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του εξωτερικού, θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Αλεξάντερ Κερζάκοφ της Ζενίτ.
Οι άνθρωποι των Reds έχουν δει σε πολλά ματς τον Ρώσο πρώην στράικερ της Σεβίλλης και το κλαμπ είναι διατεθειμένο να βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει η μεταγραφή. Ο 27χρονος άσος έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης στο πρωτάθλημα και το Europa League αλλά και με την Εθνική Ρωσίας σε όσα ματς έχει δώσει υπό το βλέμμα των scout της Λίβερπουλ, έχοντας πετύχει 11 γκολ στους 8 τελευταίους οκτώ αγώνες.

Ο Κερζάκοφ επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ντιναμό Μόσχας στην οποία αγωνίστηκε την σεζόν 2008-09 σκοράροντας 21 γκολ σε 51 ματς για φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ζενίτ έναν χρόνο αργότερα. Αν και στην Primera Division δεν κατάφερε να αφήσει το σημάδι του, έχει δείξει ότι παραμένει ένας εξαιρετικά επικίνδυνος και ικανός επιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...