ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

«Το λάθος δεν συγχωρείται»


Ο Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η μονομαχία με τη Ρουμπίν, ενώ ξεκαθάρισε πως «είναι τόσο κρίσιμο παιχνίδι, που δεν επιτρέπονται οι αλλαγές». Βύντρα: «Θέλουμε τη νίκη και θα την πάρουμε».Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Tύπου ο τεχνικός του «τριφυλλιού»:

Είναι τελικός το αυριανό ματς;

Δεν μπορούμε να λέμε για τελικούς. Είναι σημαντικό όπως κάθε ματς, είτε έχεις περάσει είτε έχεις αποκλειστεί είτε θες να πας στον επόμενο γύρο. Όταν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο, όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, που μπορεί να συγκριθεί με το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν παύει να είναι σημαντικό. Πόσo μάλλον τώρα που χρειαζόμαστε και τη νίκη.

Τι άλλαξε στην ομάδα από την ήττα κόντρα στην Κοπεγχάγη;


Τα αποτελέσματα ήταν καλά. Θέλαμε τις νίκες και τις πήραμε. Και με καλές εμφανίσεις. Αν το δούμε γενικά κάναμε βήματα προόδου. Μιλάμε για διαφορετικά επίπεδα ποδοσφαίρου, όμως. Άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός και σε τι κατάσταση είναι η Ρουμπίν;

Είναι καλή ομάδα. Δύσκολη. Τα τελευταία χρόνια είναι ανερχόμενη δύναμη. Θέλουν να αναδειχθούν. Είναι σε καλό επίπεδο. Έχω την εντύπωση ότι θα δώσουν βάση στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί το πρωτάθλημα είναι υπόθεση της Ζενίτ.

Μοιάζει το ματς με αυτό της Κοπεγχάγης και τι πρέπει να αποφύγει ο Παναθηναϊκός


Καλύτερη απόδοση πρέπει να έχουμε σίγουρα. Όσο λιγότερα λάθη τόσο το καλύτερο. Το λάθος δεν συγχωρείται εύκολα σε αυτά τα παιχνίδια.

Έχετε στείλει άνθρωπο στη Ρούμπιν για να τη δει από κοντά;

Όχι. Μόνο από dvd. Έχουμε εικόνα από το ρωσικό ποδόσφαιρο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ζωντανά δεν την έχουμε δει, αλλά έχουμε κανάλι που δείχνει το ρωσικό πρωτάθλημα.

Ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ. Σκέφτεστε να αλλάξετε κάποια πρόσωπα στο κέντρο; Να ξεκουράσετε παίκτες;

Τι να ξεκουράσουμε; Δεν νομίζω. Πρώτα τη Ρούμπιν κοιτάμε. Σίγουρα, είναι παίκτες που παίζουν συνεχώς. Είναι η κρισιμότητα του αγώνα τέτοια, που δεν μας επιτρέπει αλλαγές. Έχουμε και πολλά προβλήματα. Είναι σημαντικά και έτσι μικραίνουν και οι επιλογές πάρα πολύ.

Μπορεί ο Νίνης να βοηθήσει;

Μπορεί. Χθες μπήκε για πρώτη φορά. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Το καλό είναι ότι δεν έχουμε πρόβλημα υποτροπής. Αν αντέχει τον πόνο... Είναι θέμα ημερών. Κάθε μέρα και καλύτερα. Την Κυριακή θα είναι έτοιμος.

Ο Γκοβού έχει πρόβλημα;


Ναι. Δεν θα μπορέσει να παίξει.

Παίζουν οι Γάλλοι καλά;

Ναι. Παίζουν καλά και περιμένουμε περισσότερα. Είχαμε δύο πέρυσι (σ.σ Σισέ, Καντέ που αν και από το Μάλι έχει γαλλικό διαβατήριο) και είμαστε ευχαριστημένοι. Περιμένουμε και τους άλλους τρεις που ήρθαν φέτος.



Βύντρα: «Μόνο νίκη»

Τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Λουκάς Βύντρα. Ο διεθνής μπακ που έκανε... παπάδες κόντρα στον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για τους Ρώσους, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα έχουμε πίεση εξαιτίας της ήττας από την Κοπεγχάγη. Και να την κερδίζαμε την Κοπεγχάγη θα θέλαμε νίκη και αύριο. Θέλουμε τη νίκη, είναι στόχος μας και πιστεύω ότι θα τον υλοποιήσουμε.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε καλά. Να είμαστε βελτιωμένοι. Ξέρουμε ότι η Ρουμπίν έχει καλό σύνολο και καλές μονάδες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Πρέπει να προσέξουμε όλη την ομάδα. Αν είμαστε μέσα στο γήπεδο ομάδα όπως πέρυσι, θα είμαστε πολύ καλά.

Ο Σισέ είπε ότι αν νικήσουμε ελπίζουμε, αμά χάσουμε τελειώσαμε. Συμφωνείς;

Όχι, δεν συμφωνώ. Αν χάσουμε θα έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Δεν σκεφτόμαστε την ήττα, σκεφτόμαστε τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να σε φωνάξει για ανανέωση. Σκέφτεσαι να κλείσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό;

Δεν το σκέφτομαι από τώρα.

Μπορεί να παίξεις στόπερ αύριο. Σε αγχώνει καθόλου αυτό;

Εμένα ρωτάς; (σ.σ γελάει και κοιτά τον Νιόπλια). Δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα.

Σε εκείνο το σημείο ο Νιόπλιας πήρε τον λόγο και γελώντας είπε: «Πρόβλημα θα είχε αν δεν έπαιζε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...