ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Φωτία στην ''Ο2 Arena'',

Φωτία στην ''Ο2 Arena'', αναβολή συναυλίας των ''Kings of Leon''
Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία η προετοιμασία των Kings Of Leon για συναυλία στην O2 Arena του Λονδίνου. Το live ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης (21/12) ωστόσο τώρα πήρε αναβολή για τους πρώτους μήνες του 2011. Ένα πολύ άτυχο συγκρότημα τείνουν να γίνουν οι Αμερικάνοι μια και τον περασμένο Ιούλιο διέκοψαν συναυλία στο Σεντ Λούις εξαιτίας επίθεσης …περιστεριών!

Η αιτία της τωρινής αναβολής ήταν μία φωτιά που ξέσπασε το πρωί της ίδιας μέρας σε ένα διπλό λεωφορείο που χρησιμοποιούσε η μπάντα και οι συνεργάτες τους για την περιοδεία. Το περιστατικό μάλιστα έγινε σε χώρο φόρτωσης/εκφόρτωσης της αρένας κάτι που δυσκόλεψε την πυρόσβεση και έθεσε σε κίνδυνο έναν από τους καλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ευρώπης. Είναι χαρακτηριστικό πως στο σημείο έσπευσαν 60 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Οι πιο άτυχοι της υπόθεσης πάντως ήταν όλοι αυτοί που είχαν εισιτήριο για τη συναυλία των Kings Of Leon καθώς αρκετοί απ΄ αυτούς, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, είχαν έρθει από διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί, ούτε η O2 Arena επηρεάστηκε ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, διοργανωτές και μπάντα αποφάσισαν να αναβάλλουν το show.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα απρόσμενο περιστατικό επηρεάζει εμφάνιση των Αμερικανών. Τον περασμένο Ιούλιο, διέκοψαν συναυλία στο Σεντ Λουις των ΗΠΑ εξαιτίας επίθεσης ...περιστεριών.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...