ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Γόντικας: "Εσείς την μπάλα σας"

Οι Δημήτρης Γόντικας, Κώστας Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτας και Στέφανος Ησαΐας με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετέβησαν Παιανία και καθησύχασαν τους ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού". Στόχος τους ήταν να βάλουν τέλος στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και κάνει λόγο για πωλήσεις ποδοσφαιριστών, μειώσεις μισθών και οικονομικό πρόβλημα στην εταιρεία.

Ο Α' αντιπρόεδρος των "πρασίνων", μιλώντας προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού τους τόνισε πως το μόνο που πρέπει να κοιτάξουν είναι τη δουλειά τους: "Έγιναν κάποιες διοικητικές ανακατατάξεις και εξελίξεις. Αυτό όμως εσάς δεν πρέπει να σας απασχολεί ή να σας ανησυχεί για κάτι. Οτιδήποτε αφορά εσάς, έχει δρομολογηθεί από την ομάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στο ποδόσφαιρο, στη δουλειά σας. Αυτό και τίποτα άλλο.

Να παίξετε ποδόσφαιρο, που είναι η δουλειά σας. Αύριο κερδίστε τα Τρίκαλα και πάρτε την πρόκριση. Έπειτα έχετε διακοπές και θα τα πούμε αργότερα. Οτιδήποτε θελήσετε, εννοείται ότι μέσω εμού ή μέσω του Κώστα και του Κάρλος, ακόμα και του προπονητή, μπορείτε να το μεταφέρετε".

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...