ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Δεν πάει Τρί-καλα…

Δεν πάει Τρί-καλα…
Χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός έβγαλε με νίκη την τελευταία του υποχρέωση για το 2010. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-2 των Τρικάλων, στο άδειο ΟΑΚΑ και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Δύο γκολ μετά από… σέντρα δέχτηκαν οι παίκτες του «τριφυλλιού», που τουλάχιστον γλίτωσαν το ταξίδι του επαναληπτικού στην πόλη της Θεσσαλίας και πλέον μπορούν να ασχοληθούν με την άδειά τους. 

Πάντως εκτός από τις εμφανίσεις, δεν ήταν και όλα τα άλλα… μαύρα στον Παναθηναϊκό, καθώς ορισμένοι παίκτες, όπως ο Λέτο και ο Νίνης που για αρκετό καιρό δεν μπορούσαν να βοηθήσουν λόγω των τραυματισμών τους, έδειξαν να βρίσκουν ρυθμό. Και οι δύο βρήκαν δίχτυα (44’ο Νίνης, 45’ ο Λέτο), στο 68’ ο Βύντρα το τρίτο γκολ του «τριφυλλιού», που έδειξε παιδικές ασθένειες, καθώς δέχτηκαν δύο τέρματα με τη σέντρα (45’+1’ Κοντογουλίδης, 70’ Κόρμπος). 


 

Για ένα ολόκληρο ημίχρονο ή για την ακρίβεια 44 λεπτά ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς πως τις δύο ομάδες που παρατάχθηκαν στο ΟΑΚΑ τις χώριζε μια ολόκληρη κατηγορία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εμφάνισαν το ίδιο άσχημο πρόσωπο του τελευταίου διαστήματος και ίσως να ήταν καλύτερα για αυτούς που δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο… 

Έστω κι έτσι, η ομάδα βρέθηκε σχεδόν από το πουθενά να προηγείται με δύο γκολ διαφορά. Όμως όσοι νόμισαν πως κάπου εκεί η Χριστουγεννιάτικη ιστορία τελείωσε, είχαν κάνει λάθος, αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ και έδωσαν σασπένς και αγωνία στην… υπόθεση. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να μπορεί κανείς να μιλήσει με αισιοδοξία για το μέλλον, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο Παναθηναϊκός ακόμη και σε αυτό το παιχνίδι χρειάστηκε να επιστρατεύσει σχεδόν αποκλειστικά βασικούς παίκτες για να πάρει την πρόκριση.

Τουλάχιστον -έστω και χωρίς ιδιαίτερη λάμψη- ήρθε η πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μένει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου. Όλα όμως δείχνουν πως, όταν με το καλό παίκτες και τεχνική ηγεσία επιστρέψουν από τις προγραμματισμένες διακοπές τους, θα χρειαστεί να χύσουν πολύ ιδρώτα για να βελτιώσουν την εικόνα τους. 

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (40' Χριστοδουλόπουλος), Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Λέτο, Νίνης, Σισέ. 

ΤΡΙΚΑΛΑ: Τόλιος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (83’ Μπακομήτρος), Μίνγκας, Ρούσεφ (59' Ριζογιάννης), Μανουσάκης, Κοντογουλίδης (79’ Μπαριέντος). 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...