ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Πάμε φουλ για νταμπλ!

Πάμε φουλ για νταμπλ!
Η χαρά του για την επιστροφή στη δράση, η νίκη στη Λάρισα, το +5 από τον Παναθηναϊκό και το ματς Kυπέλλου με τον Αστέρα είναι τα θέματα για τα οποία γράφει στο μπλογκ του στο «gazzetta» ο Ραούλ Μπράβο.
Γεια σας φίλοι μου,
Eπιτέλους μετά από ένα και πλέον μήνα επέστρεψα στους αγώνες με τον Ολυμπιακό. Έχω ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που με ταλαιπώρησε και νιώθω ξανά δυνατός. Είμαι χαρούμενος γιατί αγωνίστηκα σε όλο το παιχνίδι της Λάρισας χωρίς να νιώσω την παραμικρή ενόχληση. Θα δουλέψω καθημερινά τις ημέρες της διακοπής για να ανακτήσω πλήρως τις δυνάμεις μου και να κάνω έναν σούπερ δεύτερο γύρο. Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να φτάσουμε στην κατάκτηση του νταμπλ.
Στη Λάρισα κάναμε ένα καλό και μυαλωμένο παιχνίδι. Ξέραμε ότι μας περίμενε μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια καλή ομάδα με δυνατή έδρα. Μπορεί να μην πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως φτάσαμε στη νίκη που ήταν το ζητούμενο μετά και τις ήττες των υπολοίπων και κυρίως του Παναθηναϊκού.
Η διαφορά των πέντε βαθμών που έχουμε είναι κατά τη γνώμη μου παγίδα. Από τη μια είναι ένα σημαντικό προβάδισμα που σου επιτρέπει να βλέπεις διαφορετικά τη συνέχεια, από την άλλη όμως δεν σου εξασφαλίζει απολύτως τίποτα αφού μια γκέλα είναι αρκετή για να βρεθεί ο μεγάλος μας αντίπαλος σε απόσταση βολής. Προσωπικά θεωρώ υποχρέωσή μας να διατηρήσουμε αυτή τη διαφορά και γιατί όχι να την αυξήσουμε κιόλας. Νιώθουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Αν το κάνουμε αυτό η διαφορά θα μεγαλώσει.
Σας είχα ενημερώσει στην αρχή του πρωταθλήματος ότι φέτος θα δείτε έναν άλλο Ολυμπιακό, μια ομάδα για μεγάλα πράγματα. Ακόμα δεν έχουμε πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής μας, κάτι όμως για το οποίο δουλεύουμε και πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε στο δεύτερο γύρο. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Μας περιμένει τώρα ένα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι για το κύπελλο. Είναι δύσκολη η έδρα του Αστέρα Τρίπολης αλλά εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και θα πάμε στο σπίτι τους για να κερδίσουμε. Μονάχα αυτό υπάρχει στο μυαλό μας. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να τελειώνουμε με την υπόθεση πρόκριση για να περάσουμε χαρούμενες γιορτές.
Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας,
Tα λέμε σύντομα,
Ραούλ
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...