ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Σκέφτονται Σάντσες στην Ίντερ

Η Ίντερ κινείται για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε, με τον πρόεδρο της δεύτερης, Τζιαμπάολο Πότζο, να έχει συνάντηση για το θέμα με τον Μάρκο Μπράνκα.


Σκέφτονται Σάντσες στην Ίντερ
Οι «Νερατζούρι» ψάχνουν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Χιλιανού μεσοεπιθετικού και τον έχουν ψηλά στη λίστα τους, καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες της ηλικίας του στο Καμπιονάτο. Ο 22χρονος άσος ανήκει στην Ουντινέζε από τις αρχές του 2007, αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια και η τιμή του ανέρχεται σύμφωνα με τον πρόεδρο των «Μπιανκονέρι» στα 20 εκατ. ευρώ. 

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Μράνκα είχε συζήτηση για το θέμα με τον πρόεδρο της ομάδας του Ούντινε, Τζιαμπάολο Πότζο, προκειμένου να προσπαθήσει να ρίξει την τιμή προσφέροντας κάποιους παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport. Η Ίντερ προσπαθεί φέρεται να προσπαθεί να «κλείσει» τη μεταγραφή για τον προσεχή Ιανουάριο, ενώ ο Σάντσες βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων ακόμη, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ομάδα του δεν βιάζεται να τον πουλήσει.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...