ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς Χοσέμι στην Κέρκυρα


Εκτός αποστολής για τον αγώνα του κυπέλλου με αντίπαλο την Κέρκυρα, έμεινε ο Χοσέμι. Ο Ισπανός αμυντικός θρηνεί την απώλεια ενός συγγενικού του προσώπου και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να του δώσει άδεια, ώστε να ταξιδέψει στην Ισπανία. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή για το ματς με τους Φαίακες και πλέον καλείται να καταστρώσει τα σχέδιά του, χωρίς αυτόν στη δι
άθεσή του.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Ηρακλή για το ματς της φάσης των "16" του κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με μια τελευταία προπόνηση. Σε αυτή, ο Βουτσιάς συνέχισε το εντατικό ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Βουτσιάς, ενώ ο Τάσος Κατσαμπής βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ο Χαβίερ Ρόμπλες προπονήθηκε για μια ακόμα ημέρα με τους "κυανόλευκους" και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στο ρόστερ του Ηρακλή έως το τέλος της εφετινής περιόδου.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης. Σε αυτή συμμετέχουν οι: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Αραμπατζής, Σαρακατσάνος, Κανακούδης, Λίμα, Ηλιάδης, Κατσικάς, Κυριαζής, Γκαρσία, Παπαστεριανός, Σίσιτς, Καρλίνιος, Μάρα, Σζοτ, Σολτάνι, Βέλλιος, Ντάνι, Γιάκομπ και Στάμου.
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...