ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

«Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα»

«Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα»
Σε αρκετά καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε μαζί τους για το πρωτάθλημα και την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, τα μεταγραφικά, αλλά και τον Παναθηναϊκό…

Η συμπαράσταση…
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέφερε στους οπαδούς την μεγάλη ικανοποίηση του για την συμπαράστασή τους σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Εκεί που στάθηκε αρκετά ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ήταν η συμπεριφορά τους. Ο κ. Μαρινάκης είναι ευχαριστημένος καθώς δεν υπάρχουν ακρότητες και σε όσα παιχνίδια, η ΠΑΕ πήρε εισιτήρια για παιχνίδι εκτός έδρας, όσοι οπαδοί το παρακολούθησαν δεν προκάλεσαν προβλήματα. Τους ζήτησε να διατηρήσουν τη συμπεριφορά αυτή –και χωρίς ακρότητες- να συνεχίσουν να δίνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην ομάδα.

Το πρωτάθλημα…
«Δεν έχει τελειώσει τίποτα»… Με τον τρόπο αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε στους εκπροσώπους των οπαδών την κατάσταση στο πρωτάθλημα. Φυσικά και οι δύο πλευρές δήλωσαν ευχαριστημένες από την πορεία και την κατάκτηση της κορυφής στον πρώτο γύρο, με τον κ. Μαρινάκη, όμως να ξεκαθαρίζει ότι ακόμη υπάρχει ακόμη άλλος ένας γύρος, και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να παραμείνουν όλοι συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε στο τέλος η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να γίνει στο «Καραϊσκάκη».

«Θέλουμε δυνατό τον Παναθηναϊκό»…
Κάπου εκεί η συζήτηση στράφηκε και στον «αιώνιο» αντίπαλο, ο οποίος αυτή την χρονική στιγμή ταλανίζεται από σημαντικά διοικητικά προβλήματα. Η θέση του κ. Μαρινάκη ήταν ξεκάθαρη… «Θέλουμε ισχυρό τον Παναθηναϊκό», υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.
Φυσικά, ο κ.Μαρινάκης υποστήριξε ότι ένας Παναθηναϊκός δυνατός, θα είναι καλό και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα έχει λόγο να δυναμώνει. «Αυτός είναι ο αντίπαλός μας», πρόσθεσε ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων».

Μεταγραφικά…
Στον ίδιο δρόμο που χάραξε η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη το περασμένο καλοκαίρι θα συνεχίσει και σε αυτή του Ιανουαρίου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μετέφερε στους οπαδούς του Ολυμπιακού ότι στόχος είναι η ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να προσφέρουν αρκετά και να βελτιώσουν τα σημεία στα οποία υπάρχουν αδυναμίες.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...