ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ 0-3! *BINTEO*

Τρίζει τα δόντια!
Μηνύματα… προς κάθε κατεύθυνση συνεχίζει να μοιράζει η ΑΕΚ! 

Η «Ένωση» κέντησε στην Τρίπολη, ξεκαθάρισε (και) στον Αστέρα πως έκοψε τα δώρα και με δεύτερη συνεχόμενη τριάρα (3-0), προειδοποίησε πως πάει φορτσάτη στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό! 

Λυμπερόπουλος (47’), Μπλάνκο (56’) και Σκόκο (πεν. 75’) έφτιαξαν τη «ζωγραφιά» της ομάδας του Χιμένεθ -που… μουτζουρώθηκε μόνο από τους τραυματισμούς των Μανωλά και Γεωργέα. 

Πώς έπαιξε 

Τη γνωστή -και επιτυχημένη, όπως είχε αποδειχθεί- συνταγή των Σερρών χρησιμοποίησε ο Μανόλο Χιμένεθ. Παρόλο που ο Ντιόπ ήταν διαθέσιμος, ο Γκερέιρο διατήρησε τη θέση του στην ενδεκάδα κι έτσι το 4-2-3-1 του Ισπανού διαμορφώθηκε ως εξής: 

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας και Γεωργέας. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μάκος-Γκερέιρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Λαγός (αριστερά), Λυμπερόπουλος (κέντρο), Σκόκο (δεξιά) και προωθημένος ήταν ο Μπλάνκο. 

 

Από μακριά και… ισορροπημένοι! 

Φαντάσου να ‘μπαιναν και μέσα! Πώς γίνεται να αντιμετωπίζεις σαν ναρκοπέδιο την αντίπαλη περιοχή και -παρόλα αυτά- να κάνεις σχεδόν ήρωες τους δύο τερματοφύλακες δίδαξαν στο πρώτο μέρος οι ομάδες. Η υπεροχή της ΑΕΚ στο πρώτο ημίωρο δεν… εξυπηρέτησε σχεδόν καθόλου τον Μπλάνκο. 

Ακόμα, όμως και αν ο Αργεντινός ένιωθε ότι... «δεν τον παίζουν τα άλλα παιδάκια», εκείνα (Γκερέιρο, Σκόκο, Λαγός) έκαναν τρία σουτ που -λόγω Ντεγκρά και (ελάχιστης) αστοχίας- δεν τους δικαίωσαν. 

Παρόλο, λοιπόν, οι γηπεδούχοι βίωσαν το ίδιο… συναίσθημα λίγο μετά (με τον Σάχα να αποκρούει εντυπωσιακά το βολέ του Λαδάκη και το πλασέ του Καρέρα να «ξυρίζει» το δοκάρι), η μόνη στιγμή που ανησύχησε ξανά η ΑΕΚ μέχρι την ανάπαυλα ήταν η (αναγκαστική λόγω τραυματισμού) αλλαγή του Κώστα Μανωλά. 

Πέταξε φλόγες! 

Τι είπε και τι έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια το ξέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Τι άρχισαν να κάνουν εκείνοι, μετά την επιστροφή στο γήπεδο, το είδαν (και σχεδόν… έτριβαν τα μάτια τους για δεύτερο σερί ματς) οι φίλοι της «Ένωσης». Ήταν αρκετή η σπίθα που έβαλε ο Λυμπερόπουλος (εκμεταλλευόμενος άριστα την αναμπουμπούλα στην περιοχή) για να πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» φωτιά! 

Τόση που, όχι μόνο να κάνουν στάχτη μέσα σε οκτώ λεπτά τις φιλοδοξίες του Αστέρα στο ματς (με ένα ακόμα τυπικό… Μπλάνκο-γκολ). Αλλά και που να κάψουν μια και καλή (με το πέναλτι του Γιάχιτς που εξαργύρωσε ο Σκόκο) τις αναμνήσεις των… προ Σερρών «εξόδων». Αυτών που θα ήταν οι μοναδικές άσχημες στο μυαλό τους, αν ο Γεωργέας δεν ξυπνούσε εκ νέου (μετά τον Μανωλά) εκείνες της… κακοδαιμονίας του πρώτου γύρου. 

Δείτε το φιλμ του αγώνα 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Μπαστία, Λαδάκης (72' Μπακασέτας), Καρέρα (58' Αρσενίεβιτς), Ουντότζι (62' Ροτζέριο), Φορτούνης, Φρανκού 

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Κερ, Τσαμπούρης, Αργυρόπουλος 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας , Μανωλάς (38' λ.τ. Νασούτι), Δέλλας, Γεωργέας (57 λ.τ. Γιάχιτς), Μάκος (77' Ντιόπ), Γκερέιρο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Μπλάνκο 

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Γιάχιτς, Νταντόμο, Έντερ, Φροξυλιάς 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας) 
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών) 

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης 

 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...