ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Με το... αριστερό η Μπάγερν

Η Μπάγερν δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τη Βόλφσμπουργκ στο 86' (1-1) και μπήκε στο 2011 με το... αριστερό. Βαθιά ανάσα για Στουτγκάρδη (1-0 τη Μάιντζ) και Γκλάντμπαχ (1-0 τη Νυρεμβέργη).


Με το... αριστερό η Μπάγερν
«Έμφραγμα» στο 86' για την Μπάγερν

Η Μπάγερν προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ με το τέρμα του Μίλερ στο 7', όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Η Βόλφσμπουργκ ήταν καλύτερη από τους Βαυαρούς και έχασε πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Γκραφίτε στο 45', όταν ο Κραφτ αχρικά απέκρουσε την μπάλα, η οποία στη συνέχεια κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του. 

Η ομάδα του Φαν Χάαλ ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, με τον Ρόμπεν να κάνει την επανεμφάνισή του, καθώς πήρε τη θέση του τραυματία Ριμπερί στο 25'. Τελικά, στο 86' οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Ρίχτερ να σκοράρει από κοντά. Η Μπάγερν βρίσκεται πλέον δεκαέξι ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ και φαίνεται ότι θα της παραδώσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή...

«Διπλό» με τον... φευγάτο Φαν Νιστελρόι

Το Αμβούργο κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη στην «Βέλτινς Αρένα» απέναντι στην Σάλκε με 1-0 και βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Άρμιν Φε πέτυχε ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιτρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης για το υπόλοιπο της σεζόν, στο 53' με κεφαλιά από κοντά. Η Σάλκε δεν μπόρεσε να φτάσει κοντά στο γκολ, παρά μόνο στο τέλος, όταν πίεσε για την ισοφάριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις με τους Ελία και Πιτρόιπα να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ παραμένει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου της Μπουντεσλίγκα.

Στις καθυστερήσεις η Βέρντερ

Η Βέρντερ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς επιβλήθηκε της Χοφενχάιμ με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 36' ο Πιζάρο, όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι θα πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ο Βούκσεβιτς ισοφάρισε στο 87'. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με το γκολ του Φρινγκς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε πολύ σημαντική νίκη.

Νίκες για τους ουραγούς

Η Γκλάντμπαχ πήρε μεγάλη νίκη στη Νυρεμβέργη, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-0 χάρη στο τέρμα του Νοϊστάντερ μόλις στο 8' της αναμέτρησης, όμως και πάλι δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας, καθώς και η Στουτγκάρδη πήρε τη νίκη απέναντι στη Μάιντζ με τέρμα του Χάρνικ στο 79'. Τέλος, η Φράιμπουργκ με δύο τέρματα του Σισέ, ο οποίος πέρασε τον Φάνη Γκέκα στην κορυφή των σκόρερ της Μπουντεσλίγκα φτάνοντας τα δεκαπέντε τέρματα, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 από τη Ζανκτ Πάουλι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Παρασκευή (14/01)

Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ 1-3 
(80' Κίσλινγκ - 49', 53' Γκρόσκροϊτζ, 55' Γκέτζε)

Σάββατο (15/01)

Βέρντερ – Χοφενχάιμ 2-1
(36' Πιζάρο, 90+1' Φρινγκς – 87' Βούκσεβιτς)

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν 1-1
(86' Ρίχτερ - 7' Μίλερ)

Νυρεμβέργη – Γκλάντμπαχ 0-1
(8' Νοϊστάντερ)

Ζανκτ Πάουλι – Φράιμπουργκ 2-2
(13' Έμπερς, 68' Ασαμόα – 61', 75' Σισέ)

Στουτγκάρδη – Μάιντζ 1-0
(79' Χάρνικ)

Σάλκε – Αμβούργο 0-1
(53' Φαν Νιστελρόι)

Κυριακή (16/01)

Φρανκφούρτη – Ανόβερο (16:30)
Καϊζερσλάουτερν – Κολωνία (18:30)

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...