ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

«Τεσσάρα» η Ίντερ!

Με τον Ζανέτι να γράφει ιστορία και τους Στάνκοβιτς, Μιλίτο, Ετό (2) να βρίσκουν δίχτυα, η Ίντερ διέλυσε με 4-1 την Μπολόνια.
«Τεσσάρα» η Ίντερ!

Την ημέρα που ο Ζανέτι έφτασε στις 519 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μπέργκομι για την Ίντερ, η ομάδα του Λεονάρντο συνέχισε την ανοδική της πορεία με το 4-1 επί της Μπολόνια. Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Στάνκοβιτς με κοντινό πλασέ... από θέση οφ σάιντ, για να ακολουθήσει το 2-0 στο 30' από τον Μιλίτο. Το ματς, ουσιαστικά, είχε κριθεί και στην επανάληψη ο Ετό με ακόμη δύο γκολ, στην επιστροφή του στο πρωτάθλημα μετά την τιμωρία του, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ιντερ επί της Μπολόνια του Αλμπέρτο Μαλεζάνι, που απλά μείωσε σε 4-1 στο 77' με τον Χιμένεζ.

Προσγείωση για Νάπολι
Το 3-0 επί της Γιουβέντους την περασμένη εβδομάδα ανέβασε τη Νάπολι στη δεύτερη θέση και στον ιταλικό Νότο άρχισαν τα όνειρα για κατάκτηση του πρώτου Scudetto μετά το 1990. Στον αγώνα με τη Φιορεντίνα, όμως, οι Παρτενοπέι έδειξαν αδυναμίες και δεν κατάφεραν να πάρουν το έκτο σερί τρίποντο στο «Σαν Πάολο», μένοντας στο 0-0. Αποτέλεσμα που αν αδικεί μια ομάδα αυτή είναι η Φιορεντίνα, που είχε και τις καλύτερες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι Ναπολιτάνοι πίεσαν μετά το 70', αλλά καθαρή ευκαιρία δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν, ενώ αυτή τη φορά δεν είχαν στο πλευρό τους ούτε την τύχη, που τους έχει δώσει πολλούς βαθμούς στις καθυστερήσεις.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...