ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Τον ντύνει… Παναθηναϊκό!

Τον ντύνει… Παναθηναϊκό!
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν το έκρυψε. 

Μεγαλύτερη έγνοια του για το παιχνίδι στην Τρίπολη είναι μήπως το μυαλό των παικτών του ταξιδεύει… τρεις μέρες μετά. 

Ακόμα, λοιπόν και αν η νίκη με τον Αστέρα είναι μονόδρομος για να διατηρηθεί η (όποια) επαφή με τις πρώτες θέσεις, απαραίτητη φαντάζει και για έναν ακόμα λόγο: 

Να στείλει την ΑΕΚ «φορτσάτη» στον (προημι)τελικό με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο! 

Με τη διαφορά να έχει ανοίξει απελπιστικά από την κορυφή στο πρωτάθλημα και τις ελπίδες κατάκτησης ενός τροπαίου να συσσωρεύονται πλέον στο Κύπελλο, το τελευταίο αυτονόητα… αποσπά την προσοχή. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν θα έχει τέτοιες «πολυτέλειες» την Κυριακή στην Τρίπολη. 

Σε έδρα δύσκολη, με αντίπαλο μαχητικό και τις γνωστές απουσίες να την ταλαιπωρούν (Καφές, Γκέντσογλου, Μπερνς), η «Ένωση» θα ψάξει μια νίκη με διπλό όφελος: Αφενός να συνεχίσει να διεκδικεί ένα καλό πλασάρισμα στα play-off και αφετέρου να πάει με αισιοδοξία στον μεγάλο προημιτελικό της Τετάρτης. 

Για να φτάσει στο συγκεκριμένο… στόχο, ο Μανόλο Χιμένεθ (αναγκαστικά κατά ένα ποσοστό) θα στηριχθεί στην -πετυχημένη, πάντως- συνταγή των Σερρών. Τα προβλήματα στα αμυντικά χαφ, αλλά και η απραξία του Ντιόπ (που επιστρέφει, ωστόσο, στην αποστολή για πρώτη φορά μέσα στο 2011) θα κρατήσουν στη βασική ενδεκάδα τον Γκερέιρο. 

Και η υπόλοιπη ενδεκάδα, όμως (παρά την ανησυχία που προκάλεσαν στην τελευταία προπόνηση κάποιες ενοχλήσεις του Μανωλά στον προσαγωγό), θα είναι ίδια: 

Ο Σάχα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας και Γεωργέας. Στην τριάδα μπροστά από τα αμυντικά χαφ (Μάκος-Γκερέιρο) θα παραμείνουν οι Λαγός (αριστερά), Λυμπερόπουλος (κέντρο) και Σκόκο (δεξιά), ενώ προωθημένος θα είναι ξανά ο Μπλάνκο. 

Αναλυτικά στην αποστολή για το παιχνίδι της Τρίπολης (όπου επιστρέφει και ο νεαρός Φροξυλιάς) βρίσκονται οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Αργυρίου, Καράμπελας, Νταντόμο, Δέλλας, Νασούτι, Μανωλάς, Μάκος, Γιάχιτς, Ντιόπ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Έντερ, Σκόκο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο, Φροξυλιάς. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...