ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός - Hρακλής 88-58


Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Ηρακλή με σκορ 88-58 στο ΣΕΦ, έκανε το "13 στα 13" στο πρωτάθλημα και παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Α1, ολοκληρώνοντας, παράλληλα, την ποινή του για τα κεκλεισμένων των θυρών ματς, δίχως απώλειες. Από την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου που οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τον Άρη στο Φάληρο, ο κόσμος θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στο ΣΕΦ.
Κορυφαίοι για τους ερυθρόλευκους, ο εκπληκτικός Χαλπερίν που τα έκανε όλα στο γήπεδο. Ο Ισραηλινός ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, όντας "μπόμπερ" (3/5τρ) από την περιφέρεια, ενώ παράλληλα οργάνωνε (5ασ) και έπαιζε άμυνα (3κλ). Ακολούθησε ο εξαιρετικός Σπανούλης (15π, 4ασ), ο εντυπωσιακός Έρτσεγκ (11π), ενώ ήταν πολύτιμη η συνεισφορά των Μαυροκεφαλίδη (12π) και Πελεκάνου (11π). Μαέστρος ο Παπαλουκάς με 6 ασίστ, ενώ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Νίλσεν.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε γρήγορο μπάσκετ, αποφάσισε να τρέξει στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει 10 αιφνιδιασμούς στο ματς. Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν για ακόμη μία φορά στα ριμπάουντ (37-28), ενώ λειτούργησαν ομαδικά, καθώς μοίρασαν 24 (!) ασίστ, έναντι, μόλις, 5 του Ηρακλή. Τα λάθη βέβαια δεν έλειψαν για τους Πειραιώτες καθώς έκαναν 12, αλλά πίεσαν τους Θεσσαλονικείς στην άμυνα, αναγκάζοντας τους να κάνουν 16, ενώ παράλληλα, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε 9 κλεψίματα, τα οποία τα αξιοποίησε σε "φαστ-μπρέικ". Στα θετικά το καλό ποσοστό των γηπεδούχων στα δίποντα (29/41, 71%).
Πηγή red planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...