ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

"Σίφουνας" στο Πανθεσσαλικό!


Με τέρματα των Λίνο (21'), Βιερίνια (42') και Σαλπιγγίδη (83'), ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν... σίφουνας από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, επικρατώντας του Ολυμπιακού Βόλου με 3-0.

Ο Σάκης Τσιώλης παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2 και τον Μπρέσκα να είναι ουσιαστικά αυτός που έδινε βοήθειες στον Μάρτιν. Από κει και πέρα, στην άμυνα ήταν δεξιά ο Ψυχογιός, αριστερά ο Ζαραδούκας και στο κέντρο της οι Σανκαρέ, Τομάς. Στο κέντρο έπαιξαν οι Μητρόπουλος, Ντολεζάι και στις πτέρυγες Μόνχε και Καπετάνος. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γιακούποβιτς
Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Χάβος προτίμησε επίσης το 4-4-2 με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τον Σνάουτσνερ στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Λίνο αριστερά και στο κέντρο της τους Κοντρέρας, Τσιρίλο. Αμυντικά χαφ ήταν οι Πάμπλο Γκαρσία, Τσουκαλάς, στα άκρα του κέντρου οι Βιεϊρίνια, Κουτσιανικούλης και στην επίθεση οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.
Από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τα κατάφεραν, όμως είδαν τελικά τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ, στο 20' με το σουτ του Λίνο. Βέβαια οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για σπρώξιμο του Σαλπιγγίδη στον Γιακούποβιτς στο ξεκίνημα της φάσης.
Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός Βόλου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ ο οποίος αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο. Είναι χαρακτηριστικό δε, πως στο 39' οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει 9 κόρνερ, έναντι μόλις 2 των φιλοξενούμενων.
Ο ΠΑΟΚ έμεινε «ζωντανός» λόγω της μεγάλης βραδιάς στην οποία βρέθηκε ο Χαλκιάς, αλλά και λόγω της εκτελεστικής ικανότητας του Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος, κόντρα σε κάθε λογική στο παιχνίδι, έκανε το 0-2 στο 40' με ένα εξαιρετικό σουτ και ουσιαστικά «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του.
Το γκολ αυτό έκρινε ουσιαστικά και την αναμέτρηση, καθώς το δεύτερο ημίχρονο μετατράπηκε αυτομάτως σε τυπική διαδικασία. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει το 3-0 στο 79' όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ζαραδούκα, όμως ο Σαλπιγγίδης είδε τον Γιακούποβιτς να πέφτει σωστά και να αποκρούει την μπάλα.
Το παιχνίδι τελικά τελείωσε με 3-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 87' ο Σαλπιγγίδης κι ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν αποδεχτεί την μοίρα τους και παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτεροι να υποχρεώνονται σε ήττα μέσα στο γήπεδό τους.
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...