ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

«Βέρντερ και Ολυμπιακός; Φυσικά είναι τιμή μου»

Ο Ανδρέας Τάτος όσο περισσότερο ωριμάζει, ηλικιακά και ποδοσφαιρικά, τόσο καλύτερη είναι η εικόνα του στο γήπεδο. Η φετινή του παρουσία στον Ατρόμητο έχει αναγκάσει μεγάλες ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να τον δουν… με άλλο μάτι. 
«Βέρντερ και Ολυμπιακός; Φυσικά είναι τιμή μου»


«Αν είναι αλήθεια, φυσικά και είναι τιμή μου», δήλωσε στο www.sport-fm.gr για το φημολογούμενο ενδιαφέρον που δείχνουν για την απόκτησή του οΟλυμπιακός και ηΒέρντερ Βρέμης! 

Συνέντευξη στον Κώστα Τσούγκο 

Ενώ είναι μόλις 21 ετών, η ωριμότητα που παρουσιάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι ανάλογη της ηλικίας του και φέτος έχει αναγκάσει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους. Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, θεωρούν ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα για να κάνει το μεγάλο βήμα. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον Ατρόμητο, θα ήθελα όμως να αγωνιστώ κάποια στιγμή σε μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Αν είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για μένα, τότε αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Είναι τιμή μου». 

Τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε η φημολογία ότι η Βέρντερ Βρέμης τον παρακολουθεί και τον έχει εντάξει στημεταγραφική της λίστα. Βέβαια, αυτό, δεν σημαίνει ότι ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, αλλά, όπως και να το δει κανείς, ως γεγονός είναι κολακευτικό για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

«Κολακεύομαι στο άκουσμα της είδησης, αλλά δεν επηρεάζομαι από όσα γράφονται. Αν ισχύει το ενδιαφέρον της Βέρντερ, τότε χαίρομαι που μία μεγάλη ομάδα του εξωτερικού ασχολείται μαζί μου. Μου δίνει κίνητρο για να δουλεύω περισσότερο στις προπονήσεις και να βελτιώνομαι». Πάντως, ως υγιές και σκεπτόμενο άτομο, λαμβάνει υπόψιν του και την άλλη πλευρά του νομίσματος... 

«Μπορεί να πάω σε μία ομάδα στο εξωτερικό και να είναι καλό για μένα, αλλά αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κάποιος εκ των προτέρων. Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έφυγαν για το εξωτερικό και δεν ταίριαζαν ούτε στη νοοτροπία της χώρας που πήγαν, ούτε και στην ομάδα». 

Ο Γιώργος Δώνης είναι ένας προπονητής που δουλεύει με νεαρά παιδιά και ο Ατρόμητος, κατά γενική ομολογία, ένας σύλλογος που δεν εμποδίζει την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών του. Αυτό, μάλιστα, το παραδέχεται και ο ίδιος ο Τάτος. Όσο για το πώς εξηγεί ότι φέτος ξεχωρίζει με την αγωνιστική του παρουσία, είπε: 

«Οφείλεται κατά κύριο λόγο στο καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και στις εμπειρίες που αποκόμισα από την περασμένη σεζόν. Διοίκηση, προπονητής και παίκτες στον Ατρόμητο είμαστε μία οικογένεια». 

Ο Φερνάντο Σάντος παρακολουθεί στενά όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος και ο Τάτος δεν του έχει περάσει απαρατήρητος… «Είναι ένα μεγάλο βήμα η Εθνική για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή και εννοείται ότι το σκέφτομαι. Εύχομαι να βελτιώνομαι συνεχώς και κάποια στιγμή να καταφέρω να βρεθώ στις επιλογές του». 

Τέλος, αν και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι ο Ολυμπιακός. 

«Έχει ένα προβάδισμα ο Ολυμπιακός, αυτό είναι αλήθεια, αλλά ταυτόχρονα έχει και δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Το πρωτάθλημα θα το πάρει η πιο σταθερή ομάδα στον δεύτερο γύρο. Στα παιχνίδια που παίξαμε, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μικρή ομάδα. Απλά, δεν έχει βρει ακόμη το δρόμο του».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...