ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ο γίγαντας είναι εδώ!

Η επιστροφή του «πράσινου γίγαντα» έρχεται την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα, που με τον κόσμο δίπλα της πάει για το repeat. 



Η ώρα να μιλήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού έφτασε. Όσο και να επιχειρούν κάποιοι χρησιμοποιώντας τη θέση τους στη Σούπερ Λίγκα για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της ομάδας τους, να κάνουν κακό στους νταμπλούχους και ψάχνουν αφορμές για να μην έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, ο «πράσινος γίγαντας» είναι εδώ, ξύπνησε και επιστρέφει για να το πάρει πάνω του.  
Ο λαός της Τριφυλλάρας, οι καλύτεροι οπαδοί στην Ελλάδα που το καλοκαίρι έσπασαν τα κοντέρ με τα εισιτήρια διαρκείας ετοιμάζονται από αύριο και την αναμέτρηση με το αεκάκι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και μαζί με τους παίκτες και τον προπονητή, ενωμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να κατακτήσει ξανά ο Παναθηναϊκός τους δύο εγχώριους τίτλους. 
Είναι δεδομένο πως με τον δωδέκατο παίκτη στο πλευρό του η Πανάθα μπορεί να πετύχει πολλά. Και κόντρα σε παραρτήματα, κοράκια και κάθε λογής εμπόδιο που βάζει ο Πόλντο και η λιμανίσια και μη παρέα του να πάρει ακόμα ένα αντρίκειο πρωτάθλημα. Πιο αντρίκειο ακόμα και από το περσινό. Γιατί θα πονέσει περισσότερο από ποτε και θα είναι πιο γλυκό...  
Πηγή leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...