ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ευρωλίγκα και... καλή σας όρεξη *ΒΙΝΤΕΟ*


Ανοίγει η αυλαία του top-16 της Ευρωλίγκα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους απέναντι σε Λιέτουβος Ρίτας (εκτός) και Φενέρ/Ούλκερ (εντός) αντίστοιχα. Ενδιαφέροντα ματς σε Μάλαγα, Κωνσταντινούπολη και Βαρκελώνη.Επειτα από 27 ημέρες και το τέλος της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα, ήρθε η ώρα που οι πανταχού μπασκετόφιλοι - και όχι μόνο - περίμεναν! Οι ομάδες που πήραν το εισιτήριο για το top-16 της διοργάνωσης θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν το αποτέλεσμα με καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσουν τη μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα προημιτελικά του θεσμού.Ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο top-16, στοχεύοντας στην πρώτη θέση των ομίλων τους που θα τους δώσει και το πλεονέκτημα έδρας στη φάση των "8".

Οι ενδείξεις, πάντως είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και αν δεν προδικάζουν σίγουρα κρατάνε σε εγρήγορση τις υποψίες για όμορφο μπάσκετ. Εκτός από τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων ξεχωρίζουν ο ισπανικός εμφύλιος μεταξύ της Μάλαγα και της Κάχα Λαμποράλ. Οι Ανδαλουσιανοί αποτελούν ένα ισχυρό σύνολο, ενώ η πάλαι ποτέ Ταου Κεράμικα, θεωρείται πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος.Στην Κωνσταντινούπολη η Εφές θα αναμετρηθεί με την Σιένα, η οποία έρχεται για ακόμα μία φορά... φουριόζα από την πρώτη φάση. Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει στη Βαρκελώνη την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Σοφοκλή Σχορτσανίτη που μπορεί να μην θυμίζει την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά εμφανίζεται σαφώς ανώτερη σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ενώ το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ζαλγκίρις θα κάνει και ο Ηλίας Ζούρος. Αναλυτικά, λοιπόν το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του top-16, το οποίο ανοίγει την... όρεξη και προμηνύει ιδιαίτερα έντονες αναμετρήσεις:

Τετάρτη (19/1):

Λιέτουβος Ρίτας - Παναθηναϊκός (20:00)
Εφές Πίλσεν - Σιένα (20:30)
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν (21:45)
Βαλένθια - Ζαλγκίρις (21:45).

Πέμπτη (20/1):

Μάλαγα - Κάχα Λαμποράλ (21:45)
Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:45)
Ρόμα - Ολίμπια Λουμπλιάνας (22:00)
Ολυμπιακός - Φενέρ/Ούλκερ (21:45)

Το βίντεο της Ευρωλίγκα

Το Sport24.gr σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα παρουσιάζει το βίντεο για τη μάχη του Τοπ-16 που ξεκινά την Τετάρτη, με πρωταγωνιστές τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Στο αφιέρωμα της διοργανώτριας αρχής παρουσιάζονται αντιδράσεις, αλλά κι εκπληκτικές φάσεις από την κανονική περίοδο, εικόνες από φιλάθλους κι αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα στιγμιότυπα για να καταλήξει: "Μόνο 16 στέκονται ακόμη όρθιοι. Η μάχη συνεχίζεται..."

http://www.dailymotion.com/video/xgltsx_the-battle-continues_sport#from=embed&start=1

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...