ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Στον «αστερισμό» των μεταγραφών


Στον «αστερισμό» των μεταγραφών
GOAL
Τη σιγουριά της για αίσιο τέλος της μεταγραφικής υπόθεσης του Μίτσελ, που εξελίχθηκε και αυτή σε σήριαλ, τονίζει η εφημερίδα έχοντας σχετικό τίτλο: «Έρχεται για υπογραφές». Στο ρεπορτάζ τονίζεται: «Επειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή (και εκπρόσωποι της ΑΕΚ στη διαπραγμάτευση με την Μπέρμιγχαμ) έφτασαν σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στην Ενωση. Χθες τα μεσάνυχτα, μάλιστα, γίνονταν προσπάθειες να βρεθεί πτήση και ο Μίτσελ να φτάσει στην Αθήνα ακόμα και σήμερα.«Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Μπέρμιγχαμ και τους ατζέντηδες του παίκτη. Εμείς τα έχουμε βρει με τον ποδοσφαιριστή και με τους μάνατζέρ του. Είμαστε πολύ κοντά και περιμένουμε να έρθει στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά το θέμα» είπε χθες στο «Goal» υψηλόβαθμο στέλεχος της ΑΕΚ». Από την άλλη η εφημερίδα έχοντας δηλώσεις του μάνατζερ του Απόστολου Βέλλιου, Θεόφιλου Καρασαβίδη, τονίζει ότι υπάρχει «μπλέξιμο»! Ο ατζέντης αναφέρει: «Ο παίκτης δεν έχει κλείσει με την ΑΕΚ». Σημειώνεται πάντως ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση ίσως πρόκειται για κίνηση τακτικής. Για τον Γεωργιάδη αναφέρεται ότι η ΑΕΚ συνεχίζει να παλεύει την περίπτωσή του, ενώ η εφημερίδα συμπληρώνει στο ρεπορτάζ της πως ο Φιόλουσον έρχεται για υπογραφές μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

SPORTDAY
Το όνομα του Ματίας Ιγκλέσιας φέρνει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ σήμερα η εφημερίδα, αναφέροντας στο ρεπορτάζ της ότι υπάρχουν επαφές με τον μάνατζερ του Αργεντινού χαφ της Λάρισας προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για το καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος. Από εκεί και μετά τα ονόματα που παίζουν είναι των Μίτσελ, Βέλλιου και Γεωργιάδη. Για τον πρώτο τονίζεται ότι από την ΑΕΚ δόθηκε τελεσίγραφο στην Μπέρμιγχαμ για το δανεισμό του, σε διαφορετική περίπτωση θα αποσύρει το ενδιαφέρον της. «Η αγγλική ομάδα δεν συμφώνησε με τους μάνατζερ του Ισπανού μέσου και φέρεται να προτιμά την πώληση του παίκτη σε κάποια ομάδα της πατρίδας του για να κάνει μερική απόσβεση των 3,3 εκατ. ευρώ που δαπάνησε πριν ένα χρόνο για να τον πάρει από τη Χιχόν», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.
Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου, οι φήμες περί προσυμφώνου με την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνονται από την πλευρά του νεαρού επιθετικού, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτησή του (τώρα ή τον Ιούλιο), από τη στιγμή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ηρακλή. Αντίθετα, μεγαλύτερος είναι ο βαθμός δυσκολίας για τον Γιώργο Γεωργιάδη, λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Πανσερραϊκού και του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού.

ΕΞΕΔΡΑ
Mε συνέντευξη του Γιώργου Γεωργιάδη «βγαίνει» σήμερα η Εξέδρα (μαζί με τον συμπαίκτη του στον Πανσερραϊκό Δημήτρη Ανάκογλου). Στις δηλώσεις του ο Γεωργιάδης δεν στάθηκε ιδιαίτερα στην ΑΕΚ, ωστόσο τόνισε «τι να την κάνω τη μεγάλη μεταγραφή, αν δεν παίζω...;». Στο ρεπορτάζ της πάντως η εφημερίδα αναφέρει ότι η ΑΕΚ παίζει τα... ρεστα της για τον διεθνή μέσο τονίζοντας: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ΑΕΚ σκοπεύει να κάνει την κίνησή της και για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη. Οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον 23χρονο μέσο και γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι θέλει πάρα πολύ να φορέσει τη φανέλα της Ενωσης. Το μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο, είναι η στάση του Πανσερραϊκού, οι απαιτήσεις του οποίου φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ.
Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ σκοπεύουν να προσφέρουν στην ομάδα των Σερρών 450.000 ευρώ, καθώς και μια λίστα ποδοσφαιριστών τους οποίους είναι διατεθειμένοι να δώσουν ως δανεικούς, προκειμένου ο Πανσερραϊκός να διαλέξει δύο ή τρεις από αυτούς. Επίσης, κάποιες πληροφορίες λένε ότι η ΑΕΚ δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να βάλει στην κουβέντα και την προοπτική της παραχώρησης του Λεονάρντο, ακόμη και με ελεύθερη μεταγραφή». Οσον αφορά την υπόθεση του Απόστολου Βέλλιου, η Εξέδρα, τονίζει ότι η μετακίνησή του στην Ενωση θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαριστεί άμεσα είναι αν ο 18χρονος επιθετικός θα γίνει κάτοικος Σπάτων από τώρα ή αν θα χρειαστεί να περιμένει έως τον προσεχή Ιούνιο.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
H κρίσιμη σημερινή ημέρα τόσο όσον αφορά την περίπτωση Μίτσελ όσο και γιατί θα βγει στη δημοσιότητα ο διαχειριστικός έλεγχος, είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας. Για τον Ισπανό τονίζεται ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί θετικά η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ενώ τονίζεται ότι τις τελευταίες ώρες και ο Άρης φέρεται να μπήκε δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του. Για το δεύτερο θέμα που δεσπόζει σήμερα είναι αυτό του διαχειριστικού ελέγχου με την εφημερίδα να αναφέρει ότι ο κόσμος της ΑΕΚ απαιτεί να βγουν όλα στο φως. Επιπλέον στο ρεπορτάζ υπάρχει αναφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάκο με την εφημερίδα ν τονίζει ότι στην ΑΕΚ δείχνουν αποφασισμένοι να κρατησουν τον Ζορό και θα έρθουν σε επαφή μαζί του μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

SCORE
H χθεσινή μίνι ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας και δη η ατάκα του: «Το κύπελλο για τον κόσμο μας. Πάμε να το πάρουμε, το μυαλό μας μόνο στον Παναθηναϊκό». Εν τω μεταξύ στα μεταγραφικά τονίζεται ότι σήμερα αναμένεται να κριθεί οριστικά η μεταγραφή του Μιτσελ στην ΑΕΚ, με τις δηλώσεις του παίκτη στο aek365.gr να δεσπόζουν. Η εφημερίδα επιπλέον αναλύει τα ως τώρα κατορθώματα του Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα και πιο συγκεκριμένα την θετική επιρροή που έχει αποφέρει ο ερχομός του σε συγκεκριμένους παίκτες.
 Πηγή aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...