ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Στη Μαγιόρκα θέλει φινάλε ο Ετό

Στη Μαγιόρκα θέλει φινάλε ο Ετό
Ο Καμερουνέζος επιθετικός της Ίντερ, Σαμουέλ Ετό, σε συνέντευξή του δήλωσε πως θέλει να «κλείσει» ποδοσφαιρικά στη Μαγιόρκα και στη συνέχεια να γίνει προπονητής των «νερατζούρι».

Δηλώσεις του Σαμουέλ Ετό φιλοξένησε το επίσημο κανάλι της Ίντερ και ο Καμερουνέζος τόνισε πως στον τελευταίο του χρόνο ως ποδοσφαιριστή, θα γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε: «Στον τελευταίο μου χρόνο θα γυρίσω στην ομάδα όπου ανδρώθηκα αγωνιστικά, τη Μαγιόρκα. Μετά, θα γυρίσω εδώ και θα αναλάβω την Ίντερ».

Ο 29χρονος άσος αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία της ομάδας του, θέτοντας τους στόχους της: «Προτιμώ να πάρουμε τον τίτλο από το να σκοράρω 45 γκολ. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και φέτος, άσχετα αν η Μίλαν είναι πιο μπροστά. Θα γίνει μάχη». Ο «μπόμπερ» των πρωταθλητών Ευρώπης έκανε και μια αναφορά στον αρχηγό της ομάδας, Χαβιέ Ζανέτι, τον οποίο χαρακτήρισε αγέραστο: «Μακάρι ο Θεός να του δώσει την αντοχή να παίζει για αρκετά χρόνια ακόμα. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και φίλος που όλοι θέλουν δίπλα τους».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...