ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Πάρτε ένα ντέρμπι ρε!»

 «Πάρτε ένα ντέρμπι ρε!»
Ο Νίκος Αλέφαντος δεν κρύβει την απογοήτευσή του! Τι λέει για τα μαύρα χάλια του Ντουντού, τον ανύπαρκτο Ουρτάδο, τους Ρόμενταλ, Ζαϊρί και τις... τρίχες τις κατσαρές.
Από το λάθος του Πάρντο στο τέλος του α’ ημιχρόνου ήρθε το σκορ στα ίσα. Ο Πάρντο τα συνηθίζει αυτά. Ο Ολυμπιακός θέλει τερματοφύλακα, λέμε. Ας αφήσουν τις επικοινωνιακές στηρίξεις. Ήταν άλλη μία γκάφα του Πάρντο, ο Ολυμπιακός θέλει πρώτο τερματοφύλακα, πάει και τελείωσε.

Το κέντρο του Ολυμπιακού δεν τραβάει, αυτά με τον Ντουντού και τον Μοντέστο είναι για λύπηση, ο Μοντέστο παλεύει το παιδί πολύ, αλλά δεν είναι για να οργανώνει παιχνίδι, ο δε Ντουντού έχει μαύρα χάλια. Χάλια ατελείωτα. Έχω ξεχάσει πότε έπαιξε μπάλα ο Ντουντού για τελευταία φορά. Και να πεις ότι δεν πληρώνονται…

Για τον Ουρτάδο τι άλλο να πω, τα έχω πει απ’ την αρχή, ανύπαρκτος. Αργός πολύ, δεν υπάρχει ρε! Και τυφλός να είσαι, από το ραδιόφωνο να παρακολουθείς το ματς, δεν θα ακούς τον σπίκερ να λέει το όνομα Ουρτάδο!

Μανιάτης. Μίλησα πριν τη μεταγραφή αυτή, όχι κατόπιν εορτής. Δεν θεωρώ κανέναν Έλληνα ικανό να έρθει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ένας μόνο υπάρχει: Παπασταθόπουλος. Γρήγορος, για ειδικές αποστολές στο Τσάμπιονς Λιγκ, έπιασε μέχρι και τον Μέσι στο Μουντιάλ και τον περιόρισε. Είναι ένας παίκτης που στον Ολυμπιακό θα έκανε καλό δίδυμο με τον Αβραάμ για χρόνια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε σε κάποια δύσκολα ματς να παίζει με τρία σέντερ μπακ ο Ολυμπιακός. Όπως η Ουντινέζε φέτος που τους έχει τρελάνει ο Γκουιντολίν, και πάει με αυτόν τον τρόπο να βγάλει την Ουντινέζε στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάνει φοβερή πορεία! Και μην ακούω ότι είναι αμυντικό το 3-5-2. Άμα το παίζεις έξυπνα, είναι μια χαρά, τώρα 4 γκολ έβαλε η Ουντινέζε στην Κάλιαρι, και πριν από λίγες μέρες έβαλε 7 γκολ μέσα στην Παλέρμο!».

Παίξτε και σε ένα ντέρμπι ρε, πάρτε ένα ντέρμπι. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πάρτε ντέρμπι, πάλι ανατροπή σάς έκαναν, δύο φορές σάς έκανε ανατροπή φέτος ο ψόφιος Παναθηναϊκός, μην το ξεχνάμε. Παίζει μόνος του ο Γκαρσία σε όλα τα ματς τον Ολυμπιακό ρε; Ο Γκαρσία σε αυτήν την ηλικία; Επειδή έχει ψυχή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πολύπειρος κόουτς.

Διαβάστε πολλές ακόμα σπαρταριστές ατάκες του Νίκου Αλέφαντου μόνο στο katimagiko.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...