ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

TεσσΑΡΗΣ με... σφραγίδα Τσιώλη!

TεσσΑΡΗΣ με... σφραγίδα Τσιώλη! (video)
Ο Άρης είχε πετύχει όλα κι όλα 16 τέρματα στο πρωτάθλημα και στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας οι «κίτρινοι» πέτυχαν 4 και πήραν μεγάλη νίκη επί της Κέρκυρας με 4-3!Ο φετινός Ολυμπιακός Βόλου εντυπωσίασε άπαντες με την εξαιρετική επιθετική του λειτουργία με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του, ενώ από την άλλη ο Άρης μετά τα δύο χθεσινά τέρματα του Αστέρα Τρίπολης, είχε τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Στο ντεμπούτο του Θεσσαλού τεχνικού στον πάγκο των «κιτρίνων», η ομάδα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως πέτυχε τέσσερα τέρματα για πρώτη φορά στη σεζόν, ανέτρεψε δύο φορές εις βάρος του αποτέλεσμα και έφυγε με τη νίκη από την Κερκυρα, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 4-3 σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ντέρμπι... παραμονής!

Δυνατά η Κέρκυρα, ασύνδετος ο Άρης

Η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ μόλις στο 7', όταν ο Στολτίδης και με όλους τους αμυντικούς του Άρη στην πλάτη του, έστρωσε την μπάλα στον Μαζνόφ, που βρισκόταν μόνος του και με ευθύβολο σουτ νίκησε τον Σηφάκη. Καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε ρυθμό στο πρώτο μέρος και δεν μπόρεσε να επιβάλει το παιχνίδι της, με τους παίκτες του Άρη όμως να έχουν μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές τους και να δυσκολεύονται πολύ στην ανάπτυξη. Παρ' όλα αυτά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 25'.

Ένα λεπτό νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση και ο Καστίγιο υποχρέωσε τον Κωνσταντόπουλο σε δύσκολη απόκρουση, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Από το κόρνερ προήλθε η ισοφάριση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς ο Φατί εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Κωνσταντόπουλου και Κοντοδήμου, που δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή, και από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να είναι εκείνοι που δημιουργούσαν ευκαιρίες και κατάφεραν να ξαναπάρουν το προβάδισμα στο 31' με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γραμμόζη, ο οποίος δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Σηφάκη.

Βροχή τα γκολ!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με την Κέρκυρα να χάνει μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ στο 54', όταν ο Καλαντζής πρόλαβε τον Γιάρο, πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη. Στο 65' ο Νέτο εκτέλεσε το φάουλ από τα πλάγια και ο Λαζαρίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου, ο οποίος έμεινε απλός... θεατής της φάσης. Τρία λεπτά αργότερα ο Νέτο έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Καστίγιο μέσα στην περιοχή και με την άμυνα των γηπεδούχων να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση για το τεχνητό οφσάιντ, ο Μεξικανός έμεινε μόνος απέναντι στον Κωνσταντόπουλο και δεν δυσκολεύτηκε να τον πλασάρει και να βάλει τον Άρη μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά στο παιχνίδι!

Κάθε επίθεση «μύριζε» και γκολ, με τον Καστίγιο να κάνει ωραία ενέργεια στο 76' και να βγάζει την ασίστ στον Κόκε, ο οποίος αφού πέρασε και τον γκολκίπερ της Κέρκυρας έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του για το 4-2. Ο Άρης έδειξε να τελειώνει εκεί το παιχνίδι, όμως ο Γκουστάβο είχε άλλη άποψη, καθώς ένα λεπτό αργότερα έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή του Σηφάκη και με αριστερό σουτ νίκησε τον Έλληνα τερματοφύλακα για το 4-3, στέλνοντας μήνυμα στους παίκτες του Άρη ότι το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει... Στο 82' ο Γραμμόζης άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, τη στιγμή που είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση και στην ουσία την καταδίκασε σε ήττα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι «κίτρινοι» πήραν πολύ σημαντική νίκη, βάζοντας σε περιπέτειες τους Φαίακες.

Man of the match: Ο Νέρι Καστίγιο θύμισε τις ημέρες που ήταν παίκτης του Ολυμπιακού. Πέτυχε το τέρμα με το οποίο ο Άρης πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα, έδωσε την ασίστ στον Κόκε για το 4-2, ενώ από τη δική του απευθείας εκτέλεση φάουλ προήλθε το κόρνερ από το οποίο ο Φατί ισοφάρισε σε 1-1. Αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Στο ύψος του: Ντάρσι Νέτο και Μιχάλης Σηφάκης ήταν συνοδοιπόροι του Νέρι Καστίγιο. Ο δεύτερος παρά το γεγονός ότι δέχθηκε τρία γκολ, δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε, όμως τον κερδίζει στο νήμα ο Βραζιλιάνος. Ο Νέτο έδωσε συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις και του πιστώνονται δύο ασίστ στο παιχνίδι, η πρώτη στον Λαζαρίδη και η δεύτερη στον Καστίγιο.

Αδύναμος κρίκος: Η αμυντική λειτουργία της Κέρκυρας στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Κωνσταντόπουλου, με το πρέσινγκ να ασκείται ψηλά και να μη μένουν πολλοί κενοί χώροι. Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» έκαναν... σμπαράλια την άμυνα των γηπεδούχων με τις κάθετες πάσες τους, οι οποίες τους επέτρεψαν να φτάσουν στη νίκη.

Η γκάφα: Ο Γραμμόζης ήταν εκείνος που έδωσε στην Κέρκυρα το προβάδισμα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του. Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε, όμως, στο 82' και ενώ οι Φαίκες είχαν μειώσει σε 4-3 και είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση, έδωσε σημαντικό προβάδισμα στον Άρη για τη νίκη.

Το στραγάλι:
Ο Σιδηρόπουλος τα πήγε καλά και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ δεν χρειάστηκε να πάρει τη «δύσκολη» απόφαση σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Το ταμείο του gazzetta: Το παιχνίδι εξελίχθηκε, μετά από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, σε ντέρμπι... παραμονής! Ο Άρης στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη κατάφερε να πετύχει 4 τέρματα για πρώτη φορά, με τον Έλληνα τεχνικό να φέρνει την... αύρα του στη Θεσσαλονίκη, ενώ έδειξε ποια θα είναι η φιλοσοφία της ομάδας από εδώ και πέρα. Από την άλλη πλευρά η Κέκρυρα έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο απειλήθηκε ελάχιστα, ενώ η παρουσία της στο δεύτερο μέρος θα πρέπει να προβληματίσει τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Το τελικό αποτέλεσμα απομάκρυνε προς το παρόν τα σενάρια υποβιβασμού από το «Χαριλάου», όμως θα πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Στον αντίποδα, οι Φαίακες βρίσκονται σε τόσο δύσκολη θέση για πρώτη φορά φέτος και θα πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση για να παραμείνουν στη Σούπερ Λιγκ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης, Καλαντζής (Γιάντσης), Παρασκευαΐδης (Τσίγκας), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο Γιάρο, Κόκε, Φατί, Μισέλ, Μενδρινός (Τόχα), Λαζαρίδης, Περέιρα (Σακάτα), Βαγγέλη, Καστίγιο (Παπαζαχαρίας)

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...