ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τελικός θα γίνει. Σύντομα το «πότε»

Ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που ήταν προγραμματισμένος για τις 6 Μαρτίου αλλά αναβλήθηκε, θα γίνει. Παρά τις φήμες περί πιθανής ματαίωσής του, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Μάλιστα σύντομα θα γίνει γνωστή και η ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου αγώνα.
Τελικός θα γίνει. Σύντομα το «πότε»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομοσπονδία θα έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με την αντίστοιχη του ΕΣΑΚΕ, προκειμένου-σε πρώτη φάση-να βρεθεί μία ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, η οποία θα βρίσκει σύμφωνους τους «αιώνιους» και δεν θα επηρεάζει την προετοιμασία τους για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Σημειώνεται πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συμμετέχουν στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και οι αγώνες τους θα τελειώσουν το νωρίτερο στις 29 Μαρτίου και το αργότερο στις 4 Απριλίου. Επίσης θα ληφθεί υπόψη πως στις 24 Απριλίου είναι το Πάσχα, ενώ 6-8 Μαΐου διεξάγεται το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στη Βαρκελώνη. Και δεν καθόλου απίθανο ο τελικός να γίνει μεταξύ φάιναλ φορ (αν περάσουν οι «αιώνιοι» αναμετρώνται στον ημιτελικό) και τελικών Α1.

Η έδρα του τελικού δεν αλλάζει. Σε ό,τι αφορά στους θεατές, η ομοσπονδία επιμένει στην πρότασή της να γίνει το ματς παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων, όπως είχε προτείνει από την περσινή περίοδο. Αν η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί η ασφάλεια, θα αναζητηθούν άλλες λύσεις. Μένει-πάντως-να διαπιστωθεί και αν η ΓΓΑ επιμένει στη διεξαγωγή του αγώνα χωρίς οπαδούς, αλλά με μαθητές. Ποιοι θα βρίσκονται στις κερκίδες του Ελληνικού θα αποφασιστεί σε νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί εγκαίρως και αφότου έχει βρεθεί πρώτα η ημερομηνία για τον αγώνα.
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...