ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο πελάτης ο καλός!

Ο πελάτης ο καλός!
Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για τις αποδείξεις που έδωσε ο ΠΑΟΚ και για όσους λογάριζαν για φιέστες χωρίς τον ξενοδόχο. Παράλληλα, δηλώνει δυσαρεστημένος που δεν θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ... Ο ΠΑΟΚ απέδειξε το βράδυ της Κυριακής ότι η δύναμη της ψυχής είναι ανίκητη.

ΑΝΙΚΗΤΗ!

Ο Δικέφαλος – για πολλούς και διάφορους λόγους – υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό με την πλάτη στον τοίχο. Βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ από το λάθος του Κοντρέρας που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Τζιμπούρ αλλά δεν υπέκυψε. Δεν θα μπορούσε να επιτρέψει στους υπερόπτες – οι δηλώσεις που έκαναν στην διάρκεια όλης της προηγούμενης εβδομάδας μου δίνουν όλο το δικαίωμα να τους χαρακτηρίζω με τον τρόπο αυτό - παίκτες του Ολυμπιακού που πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε.

Λογάριαζαν χωρίς τους ξενοδόχους. Στην προκειμένη περίπτωση το ρόλο αυτό ( των ξενοδόχων δηλαδή ) ανέλαβαν οι παίκτες του Δικεφάλου και οι χιλιάδες οπαδοί του στις κερκίδες στους οποίους και ανήκει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας. Ο κόσμος πίστεψε στην ανατροπή του σκορ και μετέδωσε την πίστη του στην ομάδα που κατάφερε για τρίτη φορά στην διάρκεια της φετινής περιόδου ( το είχε επαναλάβει στους αγώνες με τον Πανσερραικό στην Τούμπα και τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο ) να ανατρέψει εις βάρος της σκορ και τελικά να κερδίσει.

Χωρίς να μπορεί να καυχηθεί ότι βασίστηκε σε οργανωμένες επιθέσεις ο ΠΑΟΚ κατάφερε από συνεχόμενα λάθη της αμυντικής γραμμής των ερυθρολεύκων και την επιμονή του Κουτσιανικούλη να ισοφαρίσει λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Σ΄ αυτό το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έδειξαν εντελώς ανοργάνωτοι στις προσπάθειες τους ενώ υπέπεσαν σε σωρεία λαθών στην άμυνα. Ο ανορθόδοξος τρόπος ανάπτυξης δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να πιέσει ουσιαστικά την εστία του Πάρντο. Χωρίς λογική οι γηπεδούχοι αντί να μεταφέρουν το παιχνίδια στα πλάγια προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες από τον άξονα, που αποδείχθηκαν εύκολη λεία για τον Μέλμπεργκ και τον Παπαδόπουλο.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο β΄ ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετική. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ πιο αποφασιστικά το παιχνίδι μετέφερε το παιχνίδι στα πλάγια και ανάγκασε τον Πάρντο και την ερυθρόλευκη άμυνα να ανησυχήσουν. Η ζυγαριά έγειρε υπέρ του ΠΑΟΚ μετά την είσοδο του Βιειρίνια – σ΄ ένα σημείο που ο Δικέφαλος ασκούσε ασφυκτική πίεση στην αντίπαλη άμυνα – που μπήκε κεφάτος στο παιχνίδι και αποφασισμένος να ταλαιπωρήσει τους αντίπαλους αμυντικούς.

Ο νεαρός πορτογάλος κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Βιτόλο πανηγυρίζοντας το με συναίσθημα. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανταποδώσει και να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα αλλά το παιχνίδι στον ψυχολογικό τομέα είχε κριθεί. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ήταν διατεθειμένοι να χαρίσουν την ισοπαλία μετά την επιτυχημένη υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν να ανατρέψουν το σκορ.

Υ. Γ. 1 Οι εποχές που γινόταν φιέστες στην Τούμπα πέρασαν. Ανεπιστρεπτί.

Υ. Γ. 2 Ο Κωνσταντινέας θα έπαιρνε άριστα αν δεν επέτρεπε στους παίκτες του Ολυμπιακού να χτυπούν αδιάκριτα και δεν έπαιζε τόσο απροκάλυπτα υπέρ των φιλοξενούμενων μετά το 2 – 1. Ίσως αισθάνθηκε ενοχές γιατί έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Βλέπετε τόσα χρόνια αυτό απαγορευόταν να συμβεί.

Υ. Γ. 3 Για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου οφείλει να αγωνιστεί με πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα την Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΚ.

Υ. Γ. 4 Ο Ετό για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ιδιαίτερα στο α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιζε με παίκτη λιγότερο καθώς ο βραζιλιάνος αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου. Αν συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα θα μπορούμε να μιλάμε για την πλέον αποτυχημένη επιλογή της τετραετίας.

Υ. Γ. 5 Καλά το πάει ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Ήττα στο κύπελλο, ήττα και στο πρωτάθλημα. Κρίμα που δεν συμμετέχει στα πλει οφ. Θα είχε μια σίγουρη νίκη ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...