ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Προλαβαίνει ΑΕΚ ο Μπράβο

Προλαβαίνει ΑΕΚ ο Μπράβο
Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ αναμένεται να βρίσκεται ο Ραούλ Μπράβο. 

Ο Ισπανός αμυντικός συνέχισε την ανοδική του πορεία στις προπονήσεις. Σήμερα γυμνάστηκε σε πιο έντονους ρυθμούς. Ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του με ατομικό. 

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εκτιμά ότι την Τετάρτη ο Ισπανός αμυντικός θα είναι σε θέση να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Εφόσον όλα πάνε καλά, ο Μπράβο αναμένεται να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς μέχρι και το Σάββατο. Έτσι έχοντας τρεις προπονήσεις στα πόδια πρέπει να θεωρείται σίγουρή η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα. Εάν θα βρεθεί στην 11άδα του Ολυμπιακού, θα εξαρτηθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. 

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σε όλο ή έστω σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης της Τούμπας έκαναν αποθεραπεία. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ρεπό και την Τετάρτη θα γυμναστούν στις 10.30 το πρωί.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...