ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Σας πιάσαμε κορόιδα!»

«Σας πιάσαμε κορόιδα!»
Ανακοίνωση με την οποία απαντά στον Γιώργο Δώνη και τις αιχμές που άφησε για τo πρόγραμμα των δύο ομάδων πριν από το μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου, εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Συμφωνούν οι δύο ομάδες για έλεγχο ντόπινγκ.

«Απάντηση στις δηλώσεις του συμπαθέστατου κατ’ άλλα κ. Γιώργου Δώνη: Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις του είναι άδικες και άσκοπες. Θα του θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα των αγώνων της Super League έχει βγει πριν από δύο μήνες. Επίσης, στον πρώτο ημιτελικό της Τετάρτης 2 Μαρτίου, ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου με τον Πανσερραϊκό, ενώ η ομάδα του αγωνίστηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου με τον Πανιώνιο, τότε όμως δεν κάνατε καμία αναφορά.

Εμείς ως μεγάλη ομάδα ούτε καν ασχοληθήκαμε, γιατί τέτοιες μικρότητες αποτελούν βιώματα μικρών ομάδων και προπονητών. Και στην τελική, αν δεν σας καλύπτουν τα παραπάνω, σας πιάσαμε κορόιδα, ας προσέχατε», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.


Επιστολή προς την ΕΠΟ

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απέστειλε σήμερα το πρωί την παρακάτω επιστολή προς την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ, με την οποία ζητά τη διεξαγωγή ελέγχου αντιτόπινγκ κοντρόλ, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο.

«Κύριε Πρόεδρε,

Με δεδομένο ότι την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 διεξάγονται οι δύο αγώνες της Β’ αγωνιστικής της 7ης ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, από τους οποίους θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού, φρονούμε ότι είναι σκόπιμο και απολύτως υγιές να υποβληθούν όλες οι διαγωνιζόμενες ομάδες σε έλεγχο ντόπινγκ.
Προς τούτο ζητούμε για το δικό μας αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος, τη διεξαγωγή του ελέγχου ντόπινγκ και για τις δύο ομάδες, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να εξυπηρετηθεί και να γίνει απολύτως ευχερής ο έλεγχος του ΕΣΚΑΝ.
Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Ο Πρόεδρος

Αχιλλέας Μπέος»

Συμφωνεί ο Ατρόμητος για έλεγχο ντόπινγκ

Ο Ατρόμητος απάντησε με ανακοίνωση στον Αχιλλέα Μπέο περί έλεγχου ντόπινγκ τονίζοντας πως να γίνει με αιμοληψία και όχι μόνο με την συλλογή ούρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος χαιρετίζει την πρωτοβουλία του κυρίου Αχιλλέα Μπέου να ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται την Τετάρτη στους ημιτελικούς του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε.

Προτείνουμε λοιπόν ο έλεγχος ντόπινγκ για το μεταξύ μας παιχνίδι να μη πραγματοποιηθεί με τη συνήθη διαδικασία της συλλογής ούρων αλλά να γίνει με αιμοληψία. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να το πράξουμε.

Όσον αφορά δε, την ανακοίνωση για τις δηλώσεις του προπονητή μας και τα περί «μικρών» ομάδων, τις απαντήσεις θα τις δώσουμε μέσα στο γήπεδο».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...