ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Αν δεν γινόταν η κλοπή...»

Ανοιχτό υποστήριζαν στον Παναθηναϊκό ότι θα ήταν το πρωτάθλημα, αν δεν είχαν συμβεί όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Στο «πράσινο» στρατόπεδο σχολίαζαν την τρίτη ήττα σε εκτός έδρας ντέρμπι του Ολυμπιακού, τη στιγμή που οι ίδιοι πέρασαν αλώβητοι από τη Θεσσαλονίκη. Δευτέρα ή Τρίτη υπογράφει ο Βύντρα. 
«Αν δεν γινόταν η κλοπή...»


«Αν δεν γινόταν η κλοπή στο μεταξύ μας παιχνίδι, η διαφορά τώρα θα ήταν στους 4 και όχι στους 10 βαθμούς. Και θα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε την ανατροπή. Είναι ξεκάθαρο ότι το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε πλασματικό. Αν παίρναμε τη νίκη, όπως δικαιούμασταν, στο ντέρμπι, όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά» τόνιζε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους συνεργάτες του, τονίζοντας πως «είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Κάναμε κάποια λάθη κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες, που μας στοίχισαν, αλλά στο Καραϊσκάκη με το έτσι θέλω μας στέρησαν το δικαίωμα να μπούμε γερά και πάλι στη μάχη του τίτλου». 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα έλεγαν: «Έχουν χάσει δύο φορές από εμάς, έχασαν από την ΑΕΚ, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και παίρνουν το πρωτάθλημα. Αν τώρα ήμασταν στο -4, όλα θα ήταν ανοιχτά και θα κάναμε την ιστορική ανατροπή». 

Ωστόσο στο «πράσινο» στρατόπεδο τονίζουν πως αν η διαφορά ήταν στους τέσσερις βαθμούς, θα ήταν άλλη η συμπεριφορά της ομάδας κόντρα σε Λάρισα και Ατρόμητο, όπως άλλωστε και του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο. Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πέρασε με τρεις νίκες από τη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας 1-0 των Άρη και ΠΑΟΚ, αλλά και 3-1 του Ηρακλή. 

Σήμερα ή αύριο ο Βύντρα 

Θέμα ημερών, αν όχι ωρών είναι να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού ο Λουκάς Βύντρα. Η προσφορά των «πρασίνων» είναι πάρα πολύ καλή για τα ισχύοντα οικονομικά δεδομένα και ο Έλληνας αμυντικός πολύ δύσκολα θα βρει καλύτερη σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας, αλλά και στο εξωτερικό. Βάσει αυτών ο μπακ των «πρασίνων» θα παραμείνει στην Παιανία για τρία χρόνια ακόμα, τουλάχιστον. 

*Ρεπό έχουν και σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα ξεκινήσουν από Τρίτη την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...