ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΠΑΟ για... σεντόνι!

ΠΑΟ για... σεντόνι!
Παναθηναϊκός έχοντας παράδοση στις ευρωπαϊκές πορείες στοχεύει και την επόμενη σεζόν σε παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Αλέξανδρος Τζόρβας ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να πάρουν το εισιτήριο για το... σεντόνι!

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά την παρουσία του σε εκδήλωση «πράσινης» μπουτίκ στο Χαλάνδρι:

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι σε εκδηλώσεις με μικρά παιδιά, πραγματικά με χαροποιεί να είμαι μαζί τους. Έχω βρεθεί σε πολλές τέτοιες εκδηλώσεις με τον Παναθηναϊκό και χαίρομαι για αυτό, γιατί δεν πρέπει να στερούμε από τα παιδιά την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή μαζί μας».

Είσαι αισιόδοξος για την ομάδα;

«Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πάντα είμαι αισιόδοξος. Αφού χάθηκε το πρωτάθλημα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό από εδώ και πέρα για να βγούμε δεύτεροι. Είναι επιτακτική ανάγκη να συμβεί αυτό, γιατι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ».

Τι δεν πήγε καλά τη φετινή περίοδο;

«Είχαμε μία πολύ κουρασμένη ομάδα στον πρώτο γύρο. Το Μουντιάλ μάς επηρέασε δεδομένα. Είμαστε η μοναδική ομάδα με τόσους διεθνείς και φάνηκε ότι στην αρχή είμασταν κουρασμένοι, ενώ μετά λυθήκαμε, αλλά η διαφορά είχε ανοίξει και δυστυχώς για εμάς είχε χαθεί το πρωτάθλημα».

Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λάρισα, που κινδυνεύει...

«Η Λάρισα είναι σε πολύ δύσκολη θέση για να παραμείνει στην κατηγορία, παίζει με την πλάτη στον τοίχο εδώ και καιρό. Νομίζω ότι και ο κόσμος θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει, αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε για τον δικό μας κόσμο.

Όπως ξέρουμε, αυτή τη στιγμή η βαθμολογία μπορεί να παίξει μικρό η μεγάλο ρόλο για τα πλέι οφ, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ακολουθούν έξι παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα για να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον τρίτο».

Πού θα κριθεί το παιχνίδι με τη Λάρισα;

«Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αν βάλουμε πρώτοι γκολ η Λάρισα θα δυσκολευτεί αρκετά».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...