ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Έρχεται και πιάνει δουλειά!

Έρχεται και πιάνει δουλειά!
Το gazzetta.gr σας αποκάλυψε χθες την αποκλειστική είδηση για τον Εντουάρντο Μαθία και σήμερα δίνει τη συνέχεια: Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έρχεται άμεσα στην Ελλάδα και πιάνει δουλειά!

Οι επαφές των «ερυθρολεύκων» με τον Ισπανό είχαν ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι λόγω της μεταγραφής του Ριέρα στον Ολυμπιακό. Κι από τότε οι διοικούντες την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, Μαρινάκης και Κομινάκης, είχαν σχηματίσει άριστη γνώμη για τον Ισπανό.

Στη συνέχεια ο Μαθία και λόγω της αποχώρησης του Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων», διαπιστώνοντας ότι τελείωνε ο χρόνος της... ισπανικής παροικίας στην αγγλική ομάδα, ενέτεινε τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος του 2010.

Τελικά πριν από λίγες ημέρες επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο Μαθία πιάνει δουλειά άμεσα στου Ρέντη, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το gazzetta.gr.

Στην Ελλάδα αναμένεται πιθανότατα μέχρι την άλλη εβδομάδα και αφού δώσει και... τυπικά τα χέρια με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», θα πιάσει δουλειά.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται η είδηση, για τον απλούστατο λόγο ότι ήθελαν να παρουσιαστεί ο Ισπανός με κάθε μυστικότητα και επισημότητα και όχι να διαρρεύσει η πληροφορία στον Τύπο πριν ανακοινωθεί από την ομάδα!

Όπως και να έχει, η συμφωνία είναι δεδομένη. Ήδη ο Μαθία γνωρίζει πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει σταματήσει να συλλέγει στοιχεία! Άρα όταν έρθει στην Ελλάδα, θα ξέρει πολλά πράγματα για τη νέα του ομάδα...

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...