ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ίβκοβιτς: «Για τη φανέλα και τον κόσμο»

Ίβκοβιτς: «Για τη φανέλα και τον κόσμο»
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν για τον κόσμο και τη φανέλα και προκρίθηκαν πρώτοι στα playoffs όπως σημείωσε ο Ίβκοβιτς που αποθέωσε τους Γκόρντον, Νεστέροβιτς, Χαλπερίν, Παπαλουκά και Παπανικολάου.Ο «Ντούντα» δήλωσε μετά το τέλος του TOP16 για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις πως «δίκαια προκριθήκαμε στα πλέι οφ. Ο στόχος μας ήταν απλός. Θέλαμε να τελειώσουμε το τοπ16 πολύ καλύτερα από ότι την πρώτη φάση, όταν δεν παίξαμε καλά με τη Ρόμα. Είχαμε σκαμπανεβάσματα σε κάποιες περιόδους. Οι έμπειροι παίκτες μας δεν ήταν συγκεντρωμένοι, αλλά δείξαμε ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ανεβάζουμε επίπεδο, παίζουμε πιο δυνατά και γρήγορα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Φτιάξαμε ένα πρόγραμμα και εξαρτάται από εμάς και τους παίκτες πόσο θα κρατήσουμε. Θα συνεχίσουμε αύριο και μεθαύριο τις προπονήσεις. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου που ήταν σοβαροί».

Για τη μεταμόρφωση της ομάδας μετά την ήττα από την Φενερμπαχτσέ στην πρεμιέρα σχολίασε πως «ο ίδιος ο Ολυμπιακός μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, ωρίμασε, έγινε ομάδα και κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να προκριθεί σε τέσσερις αγωνιστικές πρώτος. Δεν είναι θέμα πίεσης. Πιέσαμε τον εαυτό μας και παίξαμε για τη φανέλα. Η ομάδα ήταν φορμαρισμένη. Εμείς έχουμε στις 9/3 τον ΠΑΟΚ και στις 19/3 τον Ηλυσιακό. Σε αυτή την περίπτωση είναι δύσκολο γι εμάς».

Για το μεγάλο αριθμό κλεψιμάτων που έκανε ο Ολυμπιακός με τη Ζαλγκίρις τόνισε πως «δουλέψαμε αρκετά στην άμυνα. Η βάση σε μια καλή άμυνα είναι πως δουλεύουν τα πόδια. Δουλέψαμε και με τα χέρια. Εχουμε πολλούς παίκτες που δεν χρησιμοποιούν τα χέρια τους. Οι Γκόρντον, Παπαλουκάς είναι πολύ καλοί. Τον ρώτησα τον Παπαλουκά που είναι πρώτος στα κλεψίματα: “που είναι τόσες μπάλες που έκλεψες; Που τις πήγες;” Βοηθούν και οι ψηλοί που έγιναν πιο πειστικοί, όπως ο Νεστέροβιτς παρά την ηλικία του».

Στη συνέχεια ο Ίβκοβιτς απένειμε τα εύσημα σε συγκεκριμένους παίκτες αναφέροντας ότι «δίνω την ευκαιρία στους παίκτες μου. Είμαι ειλικρινής. Θέλαμε υψηλή πεντάδα με Παπανικολάου και Κέσελ. Μίλησα με τον Μίλαν πριν τον αγώνα και είπαμε ότι δεν μπορούμε να μην είμαστε ευχαριστημένοι με τον Παπανικολάου, αφού πέρυσι δεν έπαιξε καθόλου. Ο Γκόρντον μπαίνει στο παιχνίδι τώρα που χρειάστηκε χρόνο για να μπει στην ομάδα. Ο Χαλπερίν γύρισε πολύ γρήγορα, ήταν πειθαρχημένος. Αυτά τα δυο παιδιά μπήκαν δυνατά στην ομάδα».

Για την αποθέωση που γνώρισαν οι Πειραιώτες από τους φιλάθλους τους δήλωσε ότι «ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες, επειδή οι παίκτες έπαιξαν για τον κόσμο. Πιστεύω στα πλέι οφ θα έχουμε περισσότερους κοντά μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους ήρθαν σε ένα ματς χωρίς αγωνιστικό ενδιαφέρον».

Τέλος, για την κατάσταση τραυματισμού του Μάρκο Κέσελ σημείωσε πως «περιμέναμε πιο γρήγορα. Νιώθει πόνο, δουλεύει δυνατά, αλλά δεν είναι έτοιμος».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...