ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Μίλησε ως... εθνικός κόουτς

Μίλησε ως... εθνικός κόουτς
Ο Ζούρος προανήγγειλε πως στις επόμενες 2-3 μέρες θα υπάρχει ενημέρωση για την ανάληψη των καθηκόντων του ως ομοσπονδιακός προπονητής, ενώ κάλεσε παίκτες και προπονητές να τον ακολουθήσουν στο εξωτερικό.Η επίσκεψη του στην Ελλάδα δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με την ΕΟΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας και ο ίδιος δεν αρνήθηκε τη φημολογία που τον θέλει να υπογράφει άμεσα. Έτσι, ο Ηλίας Ζούρος σχολίασε πως «ελπίζω να έχω σύντομα να σας πω κάτι για το μέλλον. Δεν υπάρχει κάτι, αλλά θα δούμε. Ελπίζω στις επόμενες 2-3 μέρες».

Ο κόουτς της Ζαλγκίρις τόνισε για το παιχνίδι πως «κέρδισε δίκαια ο Ολυμπιακός. Είναι σε καλή κατάσταση. Παίζει ομαδικά και είναι ομάδα. Η ομάδα εύχομαι να φθάσει όσο ψηλότερα γίνεται, ως Έλληνας. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για το χειροκρότημα τους. Δεν χρησιμοποιήσαμε τον Ουάτσον λόγω προσωπικού προβλήματος. Ταξίδεψε στις ΗΠΑ και θέλαμε να τον προστατεύσουμε. Είχαμε κενά διαστήματα και πάλι. Δεν ξέρω αν έγινε αυτό λόγω της έλλειψης ενδιαφέροντος στο ματς. Η συνέχεια είναι σημαντική, μιας και συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις. Ελπίζω να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε κάποιους τίτλους».

Για τη διαφορά του Ολυμπιακού ανάμεσα στα δυο ματς με την Ζαλγκίρις σχολίασε πως «όσο περνάει ο καιρός οι ομάδες βελτιώνονται. Ήταν με την πλάτη στο τοίχο στο Κάουνας και έκανε μεγάλη νίκη. Δε είναι εύκολο να κερδίσεις εκεί λόγω κόσμου και ατμόσφαιρας, ιδιαίτερα στο τέλος. Δεν μπορώ να κρίνω το σημερινό ματς. Πρώτη φορά δούλεψα ζώνη σήμερα. Ήταν σαν προπόνηση για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήταν μεγάλη εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Τουρκία. Δίκαια είναι εδώ που είναι ο Ολυμπιακός. Έχει αβαντάζ και μακάρι να πάει στη Βαρκελώνη».

Για τη μετάβαση του από τον Πανελλήνιο, στην ανεργία και έπειτα στη Ζαλγκίρις σχολίασε πως «στον Πανελλήνιο έγινε καλή δουλειά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι μεγάλη εμπειρία για μένα στη Ζαλγκίρις. Δεν έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο απλά πράγματα, αλλά να δουλεύει συνεχώς το μυαλό σου και να αποδίδεις. Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι ότι θέλω να μάχομαι περισσότερο. Άξιζε να κάναμε τρεις νίκες. Κερδίσαμε τη Φενέρ, έπρεπε να κερδίσουμε τη Βαλένθια και ίσως να παίρναμε ένα ματς στην αρχή, Ημουν με σκονάκι γιατί δεν ήξερα ούτε τα ονόματα των παικτών ούτε τα συστήματα. Το σημαντικό είναι να εξάγουμε παίκτες και προπονητές στο εξωτερικό. Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι καλή. Εχουμε ταλέντο και πρέπει να το δείξουμε. Θα μείνω στο εξωτερικό για τα επόμενα χρόνια».

Όταν ρωτήθηκε για τις ομάδες του φάιναλ φορ απάντησε πως «δεν είναι σωστό να κάνουμε προβλέψεις. Θα ήθελα και οι δυο ελληνικές ομάδες να πάνε στο φάιναλ φορ. Ο Ολυμπιακός δείχνει σε καλή κατάσταση. Έχει σημασία το τάιμινγκ. Μπορεί να πάει στο φάιναλ φορ. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τις ομάδες μας να πάνε ψηλά. Αξίζει το ελληνικό μπάσκετ».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...