ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

«Τώρα πρωτάθλημα και μετά κύπελλο»

«Τώρα πρωτάθλημα και μετά κύπελλο»
Ο πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ πέρασε και στην ΑΕΚ, όπως είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στα δύο σερί εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.Η ΑΕΚ δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο την Τετάρτη αλλά παρ' όλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, έχοντας παράπονο μόνο για το πώς φέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έμεινε με 9 παίκτες.

«Από εκείνο το σημείο κι έπειτα έπρεπε να παίξουμε από τα άκρα για να βρούμε χώρους αλλά δεν το κάναμε. Κι αφού δεν το κάναμε, μπλοκάραμε και δεν εκμεταλλευτήκαμε την αριθμητική υπεροχή μας», είπε προς τους παίκτες του την Πέμπτη ο Χιμένεθ, που έστρεψε πλέον την προσοχή όλων στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος ξανά με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο επόμενο με την Καβάλα, επίσης στο πρωτάθλημα.

«Η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου είναι ανοιχτή και αν στη ρεβάνς παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Τώρα, όμως, το μυαλό μας πρέπει να είναι στον αγώνα της Κυριακής και μετά σε αυτόν με την Καβάλα. Να πάρουμε δύο νίκες σε αυτά για να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στα πλέι οφ και μετά θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς», τόνισε ο Ισπανός.

Αδεια ο Γιάχιτς
Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Σανέλ Γιάχιτς. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

* Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...