ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Χρόνια πολλά, Θρύλε!

Χρόνια πολλά, Θρύλε!

O Hρακλής Αντύπας, με αφορμή τα γενέθλια για τα 86 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού, θυμάται στο blog του τον Ντέταρι, τον «Αναστό», τον Γιατζόγλου αλλά και τον… Σκάρι!



Είμαι τυχερός που από τα 86 χρόνια ζωής που γιορτάζει πλέον ο Ολυμπιακός, τα 36 τα πέρασα μαζί του. Είμαι λίγο υπερβολικός, αλλά από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, αυτό που με ένοιαζε ήταν να δω τον Θρύλο.

Στην αρχή από την Telefunken που είχαμε στο σπίτι και μετά από την εξέδρα. Είτε εντός, είτε εκτός έδρας… Στην πορεία, ταυτίστηκα με αρκετούς ήρωες. Ξεκίνησα με τον Αναστόπουλο και στην πορεία λάτρεψα τον Ντέταρι, τον Χατζίδη, τον Κωφίδη, τον Ζιοβάνι, τον Τζόρτζεβιτς, τον Λεμονή (στην προπονητική του καριέρα).

Επειδή ο Ολυμπιακός γιορτάζει ως σύλλογος τα γενέθλιά του και όχι ως ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν μπορώ να ξεχάσω τον Γιατζόγλου, τον Καμπούρη, τον Παπαδάκο, τον Σκάρι, τον Εντι Τζόνσον, τον Τόμιτς. Γιορτάζει φυσικά και το βόλεϊ και θυμάμαι τον Γκούσταφσον, τον Βίλντε, τον Ντράγκοβιτς, τον Μουστακίδη.

Γιορτάζει και το πόλο με τους Βενετόπουλο, Δεληγιάννη, Χατζηθεοδώρου, και η κολύμβηση με τον Κρις Στίβενσον. Γιορτάζουν και τα άλλα τμήματα του Ολυμπιακού, όπως ο στίβος, η ιστιοπλοΐα, αλλά ποτέ δεν ήταν στις προτιμήσεις μου.

Τα γενέθλια του Θρύλου, είχαν πάντα την δική τους μαγεία. Και θα εξακολουθούν να την έχουν. Όσα χρόνια και αν περάσουν. Χρόνια πολλά, Θρύλε. Να τα χιλιάσεις!

ΥΓ.: Διάβασα αρκετά σχόλια αναφορικά με το θέμα των κασετών. Φυσικά και θέλω και εγώ να λάμψει η αλήθεια. Δεν νομίζω να υπάρχει φίλος του ποδοσφαίρου που να μην έχει την ίδια άποψη, ότι ομάδα και να υποστηρίζει. Και αυτό θέλει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. «Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο και απ’ ότι διαβάζουμε για το ζήτημα έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Ο Ολυμπιακός δεν εμπλέκεται πουθενά και για αυτό δεν ασχολείται», λένε στον Ολυμπιακό. Οπότε, ας περιμένουμε τη Δικαιοσύνη και μετά εδώ είμαστε.

Υγεία να έχουμε και όλα θα φανούν στην πορεία. Το μόνο που έχω να πω είναι, μήπως γυρίζει μπούμερανγκ σε κάποιον η ιστορία. Γιατί και τα περιβόητα ματς, εντελώς αντίθετα ήρθαν. Και με διαιτητικά λάθη…

ΥΓ (2). Μπορεί να έκανα ένα διάλειμμα από τη δημοσιογραφία (το καλοκαίρι που μας πέρασε), αλλά ποτέ δεν έπαψα να αγαπώ αυτό το επάγγελμα, αυτό που αρκετοί από εσάς βρίζετε στα σχόλια σας. Τώρα ο κ. Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, γιατί ήθελε τα όσα πει να βγουν στο φως της δημοσιότητας. Επειδή το θέμα με τις κασέτες είναι σοβαρό καλά έκαναν οι συνάδελφοι και πήγαν.

Γιατί στις 21 Ιανουαρίου, ο ίδιος άνθρωπος, αν δεν κάνω λάθος, είχε ζητήσει με όχι κομψό τρόπο την απομάκρυνση ενός δημοσιογράφου από την αίθουσα Τύπου ύστερα από το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο. Τώρα βέβαια τους είχε ανάγκη. Τότε έκαναν πόλεμο στην ομάδα…

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...