ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Δαλούκας : «Με πλησίασαν δύο φορές»!

«Με πλησίασαν δύο φορές»!
Ο Γιώργος Δαλούκας παραδέχθηκε ότι «με πλησίασαν δύο φορές, αλλά δεν ενέδωσα», ενώ με γραπτή του δήλωση διέψευσε επαφή με τον Μαρινάκη και άφησε να αιωρούνται συζητήσεις με άλλους παράγοντες.Κοινός παρονομαστής στις αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια και των κασετών που ήρθαν στην επιφάνεια είναι ο Γιώργος Δαλούκας. Ο διεθνής ρέφερι πήρε θέση σε όσα γίνονται. Aρχικά με τοποθέτησή του στον Sentra 103,3 παραδέχθηκε ότι «με πλησίασαν δύο φορές αλλά δεν ενέδωσα», αλλά στη συνέχεια με γραπτή του δήλωση επί της ουσίας... θολώνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, διαψεύδοντας μονάχα ότι είχε συνάντηση ή συνομιλία με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Bέβαια, αξίζει να τονίσουμε ότι τόσο στα λεγόμενα του Κούγια όσο και στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο, δεν προκύπτει καμία απευθείας επαφή με τον Μαρινάκη. Πάντως επιβεβαίωσε ότι δέχεται απειλές, πράγμα για το οποίο είναι ενήμερη η αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας.

Αναλυτικά:


«Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά μου και την αναφορά σε ονόματα παραγόντων του ποδοσφαίρου θα ήθελα να δηλώσω τα εξής: ουδέποτε συναντήθηκα ή συζήτησα με τον κ. Μαρινάκη το οποιοδήποτε θέμα ποδοσφαιρικού ή μη περιεχομένου. Επίσης, ουδέποτε έστειλα επιστολή τόσο σε Ε.Π.Ο. όσο και σε U.E.F.A. που να αφορά πιθανή εμπλοκή μου σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Όσον αφορά τα περί απειλών σε βάρος μου έχω ήδη ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Θέλω να παρακαλέσω τα Μ.Μ.Ε να μην αναμειγνύουν το ονομά μου σε οποιεσδήποτε ιστορίες παρόμοιας μορφής με αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, καθώς σε όλα μου τα χρόνια υπήρξα έντιμος και συνεπής στις υποχρεώσεις μου, οικογενειακές, επαγγελματικές και αγωνιστικές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΔΑΛΟΥΚΑΣ»


Ήταν όντως στην Πολωνία

Από κει και πέρα, σύμφωνα με τα κείμενα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλέξης Κούγιας κάποια στιγμή ακούγεται η φράση «τον πήρα στην Πολωνία», αναφερόμενη στον Δαλούκα πριν από το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Μια πρόχειρη ματιά στις ημερομηνίες δείχνει ότι όντως ο διεθνής ρέφερι παραμονές του ματς βρισκόταν στην Πολωνία, καθώς ήταν διαιτητής στη συνάντηση Ελπίδων Πολωνία-Ισπανία στις 8 του Σεπτέμβρη.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...