ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

«Έσπασε το... calciopoli στην Ελλάδα»

«Έσπασε το... calciopoli στην Ελλάδα»
Ο Κούγιας πάτησε το… play, οι κασέτες βγήκαν στην επιφάνεια, ο Αχιλλέας Μπέος είναι έτοιμος για απαντήσεις και τα ξένα ΜΜΕ μιλάνε ήδη για σκάνδαλο παρόμοιο με αυτό της Ιταλίας. «Έρευνες για δωροδοκία», τονίζει η ρωσική «sport-express».«Έσπασε το calciopoli, αναμένεται τεράστιο σκάνδαλο», αναφέρει η κορυφαία εφημερίδα της Ουγγαρίας nemzetisport και αναφέρει τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Οι Ούγγροι στέκονται στις καταγγελίες του πρώην διαιτητή Σωτήρη Βοριά, αυτές του Αλέξη Κούγια για τον Αχιλλέα Μπέο και τονίζει πως η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει θέση για να δώσει λύση σε αυτό το σκάνδαλο!

«Έρευνες για δωροδοκία»
Οι Ρώσοι στέκονται στις κατεγγελίες για τον αγώνα της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό, αναφέρονται στο θέμα και το ποσό των 200.000 που ακούστηκε για να υπάρξει επαφή με τον Ιταλό διαιτητή, Λούκα Μπονέτι, τη συναλλαγή που δεν έγινε και κάνουν λόγο πως για την υπόθεση έχει επέμβει εισαγγελέας, όχι όμως ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η UEFA.

Αναφορές στο θέμα έκανε και το Sports Yahoo, τονίζοντας πως ο μεγαλοδικηγόρος Αλέξης Κούγιας, έφερε στη δημοσιότητα κασέτες που εμφανίζουν μεγάλους παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, να προσπαθούν να δωροδοκήσουν διαιτητές. Στο τέλος του δημοσιεύματος αναφέρεται και η προ ημερών καταγγελία του Κούγια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι.

H Canadian Press, γράφει πως ο πρόεδρος μιας ομάδας της Γ' Εθνικής της Ελλάδας, δημοσίευσε στοιχεία που «καίνε» μεγάλους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

«Να πέσει άπλετο φως»
Το Αμερικανικό σάιτ newser.com, αναφέρει πως χρειάζεται να πέσει «φως» στην υπόθεση που απασχολεί την Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο και τις αποκαλύψεις του μεγαλοδικηγόρου Αλέξη Κούγια.

Και άλλα ξένα σάιτ, όπως το Sportsillustrated.com, το newstimes.com, το linklink.ba, το sportsfi.com και το allvoices.com κάνουν αναφορά στο θέμα της δωροδοκίας, λέγοντας πως υπάρχει νέο σκάνδαλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και εξελίξεις αναμένονται προσεχώς.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...