ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ερυθρόλευκος «τυφώνας»!

Ερυθρόλευκος «τυφώνας»!
Μια καλή προπόνηση εν όψει της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Σιένα αποτέλεσε για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον «πληγωμένο» ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, καθώς τον διέλυσε με 49-77!Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν το γνωστό σοβαρό τους φετινό πρόσωπο πετυχαίνοντας την 20ή νίκη τους έπειτα από 20 ματς πρωταθλήματος παρά την απουσία του Θοδωρή Παπαλουκά (διάστρεμμα). Κορυφαίοι για το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν οι Ζόραν Έρτσεγκ (15 π.-8 ριμπ.), Ματ Νίλσεν (12 π.-12 ριμπ.) και Βασίλης Σπανούλης (12 π.). Πολύ καλό ποσοστό στα τρίποντα είχαν οι φιλοξενούμενοι (11 στα 20), γεγονός που διευκόλυνε το έργο τους.

Από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισε ο Μάρσαλ (14 π.), αλλά η εμφάνισή του δεν αρκούσε ώστε να είναι ανταγωνιστικοί πάνω από ένα δεκάλεπτο.

Η φυγή των Παπαδόπουλου και Γκρέι τούς έχει επηρεάσει, κάτι που φάνηκε και σήμερα μπροστά στους πεντακόσιους φίλους τους που πήγαν στο γήπεδο έπειτα από -σχεδόν- ένα δίμηνο (ήταν τιμωρημένος από τα επεισόδια στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό).

Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου κατάφερε να αντισταθεί ως το 10’ (14-18). Στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός των Νεστέροβιτς και Σπανούλη ανέβαζε τη διαφορά με γεωμετρική πρόοδο, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με 22-37.

Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά τυπική διαδικασία.
Η διαφορά κινούνταν κοντά στους είκοσι πόντους καθ’ όλη τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, που ολοκληρώθηκε με 36-55.

Στην τελευταία περίοδο, άπαντες περίμεναν καρτερικά το φινάλε του αγώνα. Το τελικό 49-77 άφησε ευχαριστημένους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προετοιμάζονται για το πρώτο ματς της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Σιένα.

Δεκάλεπτα: 14-18, 22-37, 36-55, 49-77.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 14, Αράπης, Αποστολίδης 3 (1), Δέδας 4, Ντόζιερ 9, Σιδηρόπουλος, Γιαννακίδης 5, Καλλές 8, Γκετσέβσκι 6, Καλαμπάκας.
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Νεστέροβιτς 6, Γκόρντον 8 (2), Σπανούλης 12 (2), Πελεκάνος 3 (1), Μαυροκεφαλίδης 6, Χαλπερίν 5 (1), Γλυνιαδάκης 2, Νίλσεν 12, Παπανικοάλου, Έρτσεγκ 15 (3), Τεόντοσιτς 5 (1), Κατσίβελης 3 (1).

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...