ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 (Ημ.)

Ασυγκράτητοι οι "μπλαουγκράνα", προηγούνται ήδη 2-0 στο σκορ, με γκολ των Τσάβι (10') και Πέδρο (18')! 6' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Ρεάλ, ο Μέσι "σκάβει" υπέροχα την μπάλα από πλάγια θέση και δεξιά, αλλά εκείνη δεν του κάνε το χατίρι και σταματάει στο δεξί δοκάρι του Κασίγιας!

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 2-0

10' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Μετά από υπέροχη μπαλιά του Ινιέστα από αριστερά, ο Μαρσέλο δεν καταφέρνει να ανακόψει την πορεία της μπάλας προς τον Τσάβι κι εκείνος -αφού κοντρόλαρε- πλάσαρε εύκολα τον Κασίγιας!

14': Ο Ρονάλντο βγάζει μπαλιά-ξυραφιά από αριστερά για τον Μπενζεμά, ο Αμπιντάλ προλαβαίνει οριακά να κόψει την μπάλα, αλλά -αν αυτή δεν έβρισκε στο σώμα του Βαλντές- θα κατέληγε στα δίχτυα της ομάδας του!

18' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Ο Βίγια μπαίνει υπέροχα από αριστερά, γυρίζει την μπάλα στη μικρή περιοχή και -αφού ο Κασίγιας δεν μπορεί να τη συγκρατήσει- ο Πέδρο τη σπρώχνει από κοντά στα δίχτυα!
 35': Ο Ρονάλντο εκτελεί απευθείας το φάουλ, αλλά η μπάλα περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βαλντές

25': Τα δύο γκολ δεν αποδεικνύονται αρκετά για να ανακόψουν τον ρυθμό της Μπαρτσελόνα, που εξακολουθεί να πιέζει! Σοκαρισμένη από την εξέλιξη μοιάζει η Ρεάλ!

31': Μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο! Η ενέργεια του Κριστιάνο Ρονάλντο να σπρώξει τον Γκουαρντιόλα -όταν εκείνος δεν του έδωσε γρήγορα την μπάλα για να εκτελέσει ένα πλάγιο- έκανε "μπαρούτι" τους παίκτες του Καταλανού και πυροδότησε αψιμαχίες μεταξύ εκείνων και του Πορτογάλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...