ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Όλα… μηδέν στην Ρόδο!

Όλα… μηδέν στην Ρόδο!

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά το 0-0 στην Ρόδο με τον Διαγόρα ο «Άγιαξ» έμεινε πρώτος αλλά με συγκάτοικο!

Με την νίκη του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ, οι Γιαννιώτες γνώριζαν πριν από την σέντρα ότι έπρεπε να κερδίσουν προκειμένου να μείνουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία. Τελικά δεν τα κατάφεραν. Αν και ήταν καλύτεροι από τον γηπεδούχο Διαγόρα, δημιούργησαν φάσεις αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Ταμπάση.

Έτσι με την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, μετά από αυτή της περασμένης αγωνιστικής με τον Ιωνικό στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πλέον όχι μόνος αλλά μαζί με τον Παναιτωλικό, που ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής.

Από την άλλη ο Διαγόρας παραμένει στην 4η θέση και μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την 3η προνομιούχο θέση της ανόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ροδίτες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες καθώς στο 89’ αποβλήθηκε ο Σαλαμαστράκης.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (90' Εξουζίδης), Ζουρούδης, Γκούτμαν, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου (90+4' Σπάρταλης), Προβατίδης, Ταραχούλσκι (81' Καμινιώτης), Πουλόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Πάντος, Κεϊτά, Τζημόπουλος (60' Κυριακός), Ντε Βινσέντι (60' Ανδράλας), Σιαλμάς (70' Φουρτάδο), Τζάνης, Μπακαγιόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...