ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

«Θέλετε πριμ; ''Διπλό'' και στο Σπλιτ»!

Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε και τελικά, ο Αδαμίδης άλλαξε τακτική.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να μην πάει από το ξενοδοχείο της ομάδας, προκειμένου να αφήσει το φάκελο με το πριμ, όπως είχε κάνει και πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό!
«Θέλετε πριμ; ''Διπλό'' και στο Σπλιτ»!
Και αυτό γιατί η Ένωση και πίσω έχει μείνει στη «μάχη» του τίτλου και γιατί οι ποδοσφαιριστές του δε θέλει να έχουν έξτρα κίνητρο μόνο στα ντέρμπι. Έτσι, τους έταξε πριμ, αλλά μόνο αν γυρίσουν με το «διπλό» από το Σπλιτ!

Η ΑΕΚ την Τετάρτη δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της στο Europa League απέναντι στην κροατική Χάιντουκ, καθώς σε περίπτωση νίκης θα βρεθεί με το… ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ με ήττα το… πράγμα θα δυσκολέψει.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, λοιπόν, πήρε την απόφαση να δώσει στους παίκτες του έξτρα χρήματα, μόνο αν επιστρέψουν στην Αθήνα με το «διπλό» από την Κροατία!

Επίσης, αύριο θα αποφασιστεί αν η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κροατία το απόγευμα ή την Τρίτη. Η προγραμματισμένη ημέρα αναχώρησης είναι η Τρίτη, ωστόσο, την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί απεργία από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δεν αποκλείεται η αναχώρηση να μετατεθεί για αύριο.

Τη Δευτέρα το πρωί θα γίνει σύσκεψη για το θέμα αυτό.

Η ΠΑΕ, εξάλλου, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση προς ενημέρωση των οπαδών της ομάδας: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ενόψει της αναμέτρησης με την Χάιντουκ Σπλιτ την Τετάρτη ότι για πρώτη φορά σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα δεν θα παραλάβει εισιτήρια για λόγους ασφαλείας. Παρακαλεί λοιπόν τους φιλάθλους της από την Ελλάδα να μην ταξιδέψουν μεμονωμένα για την Κροατία, όπως επίσης και όσους κατοικούν εκεί να μην μεταβούν στο γήπεδο γιατί δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...