ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Νίκησε στο «θρίλερ» ο Πανιώνιος

Νίκησε στο «θρίλερ» ο Πανιώνιος

Την τρίτη σερί νίκη του στον πάγκο του Πανιωνίου πανηγύρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας καθώς οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν εκτός έδρας του Ηλυσιακού με 74-72 έπειτα από ένα ματς-«θρίλερ»...

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς νίκη μετά το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών παρά την αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία και την ανάληψη των ηνίων από τον Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος αντικατέστησε στην αρχή της εβδομάδας του Βασίλη Φραγκιά. Μεγάλος «πρωταγωνιστής» των νικητών ήταν ο Νίκος Μπάρλος (28 π.).

Η αύρα της αλλαγής προπονητή και της έλευσης του Κώστα Φλεβαράκη συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι παίκτες του Ηλυσιακού να μπουν στο παιχνίδι με καλή ψυχολογία. Με μπροστάρηδες τους Πρόγουελ και Χατζή η γηπεδούχος ομάδα πήρε τα ηνία του αγώνα και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 20-12.

Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν μουδιασμένα και ήταν ιδιαίτερα άστοχοι. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι ψυχωμένοι «κιτρινόμαυροι» και συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό. Έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 39-28, ενώ στο 23’ η διαφορά έφτασε στο +12 (45-33). Σε αυτά τα επίπεδα παρέμεινε ως τα μέσα της τρίτης περιόδου (53-42 στο 26’) σημείο από το οποίο ο Πανιώνιος ξεκίνησε την αντεπίθεσή του.

Με «όπλο» την άμυνα, από την οποία κέρδισε σε ψυχολογία και εύκολα καλάθια έτρεξε ένα σερί 12-0 με αποτέλεσμα να «προσπεράσει» (53-54 στο 29’) πριν τη λήξη του δεκαλέπτου με το υπέρ τους 56-55. Δηλαδή σε αυτό το διάστημα το επιμέρους σκορ ήταν 16-28.

Το ματς διατήρησε τον χαρακτήρα του ντέρμπι ως το φινάλε του. Ο Τόντιτς υπέπεσε σε βήματα έξι δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή με το σκορ στο 71-70 υπέρ των «κυανέρυθρων». Ακολούθησε φάουλ στον εκπληκτικό Μπάρλο, ο οποίος ήταν ψύχραιμος και έκανε το 73-70 στα 5,6’’. Μετά το τάιμ άουτ του Κώστα Φλεβαράκη, ο Κυρίτσης πήρε τη μπάλα και ο Μπατής του έκανε άμεσα φάουλ (4,8’’) με τον γκαρντ του Ηλυσιακού να ευστοχεί και στις δύο βολές (72-73).

Στην επαναφορά ο Καρύδας επιχείρησε να κλέψει τη μπάλα από τον ΜακΛίοντ, εν μέρει τα κατάφερε, αλλά ο άσος του Πανιωνίου να ανέκτησε την κατοχή με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ, το οποίο δεν δόθηκε.

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 39-28, 55-56, 72-74

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...