ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Σηφάκη δώσε πίσω το βραβείο»!

«Σηφάκη δώσε πίσω το βραβείο»!
Να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το επεισόδιο που είχε με τον Μίσελ στον αγώνα Πανσερραϊκός-Άρης επιχείρησε μέσω του gazzetta.gr ο Νίκος Ζαλίκας, που καλεί τον Σηφάκη να επιστρέψει το βραβείο αν θίχτηκε τόσο πολύ. Η σκηνή που εκτυλίχθηκε στο γήπεδο των Σερρών δεν ήταν και η πιο... συνηθισμένη σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και συζητήθηκε αρκετά. Ο βοηθός προπονητή του Πανσερραϊκού τα έβαλε με τον παίκτη του Άρη, οι άνθρωποι του οποίου κατηγόρησαν τον Ζαλίκα.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ αλλά και βοηθός προπονητή στον Άρη, μέσω του gazzetta.gr θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, λέγοντας ακριβώς τι έγινε.

«Για να ξεκαθαρίσω μια και καλή το συγκεκριμένο θέμα, θα σας πω ακριβώς τι συνέβη. Καταρχάς εκείνη τη στιγμή είναι δεδομένο ότι υπάρχει πολλή ένταση σε όλους και αυτό είναι κατανοητό. Από εκεί και πέρα, εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπήρχε παιχνίδι. Το ματς είχε διακοπεί γιατί εμείς θέλαμε να κάνουμε μια αλλαγή και είδα ότι η μπάλα είχε μετακινηθεί αρκετά μέτρα μπροστά. Εγώ φώναξα προς τον 4ο διαιτητή και τον α' βοηθό αλλά δεν με άκουγε κανείς τους. Τότε, κακώς και το παραδέχομαι, έφυγα από τα όρια του πάγκου και πήγα προς την μπάλα. Επειδή υπάρχει και βίντεο, μπορούν όλοι να δουν ότι εκείνη τη στιγμή η μπάλα ήταν εκτός γηπέδου και ο παίκτης του Άρη είχε σκύψει και καθώς βρήκα την μπάλα αυτή χτύπησε στο χέρι του και αντέδρασε όπως αντέδρασε. Η ενέργεια του ήταν απαράδεκτη και το χτύπημα πολύ δυνατό. Επαναλαμβάνω ότι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε παιχνίδι. Είχε σταματήσει για την αλλαγή».

«Δεν κάνω μήνυση λόγω της ιστορίας του Άρη»
Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζαλίκας είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Μίσελ. Κάτι τέτοιο, όμως, το απέκλεισε μιλώντας στο gazzetta.gr, λέγοντας πως δε θα κάνει κάτι τέτοιο λόγω του σεβασμού που τρέφει για την ιστορία του Άρη.

«Εμένα αυτή η κίνηση του παίκτη του Άρη με στενοχώρησε τόσο πολύ που σκεφτόμουν ακόμη και το να κάνω μήνυση. Δε θα το προχωρήσω, τελικά, νομικά το θέμα, όχι επειδή σέβομαι την ένταση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή εκείνη τη στιγμή αλλά επειδή σέβομαι την ιστορία του Άρη. Επαναλαμβάνω ότι κακώς εγώ ήμουν σε εκείνο το σημείο αλλά πάνω στην ένταση γίνονται πολλά. Ένταση δεν έχουν μόνο οι παίκτες, έχουμε και οι υπόλοιποι. Σε καμία περίπτωση, όμως, ο ποδοσφαιριστής δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι».

«Ας δώσει το βραβείο πίσω...»
Ο Ζαλίκας σχολίασε και τα όσα είπε ο Μιχάλης Σηφάκης μετά το τέλος του ματς, όταν και τόνισε πως θα επιστρέψει το βραβείο fair play που πήρε, λόγω των όσων γίνονται στα ελληνικά γήπεδα.

«Ο Σηφάκης μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ίσως να προσπαθούν έτσι να καλύψουν την ήττα και ό,τι άλλα προβλήματα υπάρχουν. Προσωπικά σέβομαι και εκτιμώ τον Σηφάκη ως τερματοφύλακα αλλά και για το ήθος του. Αν, όμως, θίχτηκε τόσο πολύ που θέλει να επιστρέψει το βραβείο του fair play, τότε ας το επιστρέψει λόγω της ενέργειας του συμπαίκτη του. Ή τουλάχιστον κατά το ήμισυ λόγω της ενέργειας του συμπαίκτη του». «Παίζουμε πάντα ποδόσφαιρο»
Τέλος, ο Ζαλίκας έκανε κι ένα σχόλιο για την αγωνιστική παρουσία του Πανσερραϊκού ως τώρα και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα προσπαθεί πάντα να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να... καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου.

«Εμείς στον Πανσερραϊκό κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και αυτό που μας αρέσει είναι το γεγονός ότι προσπαθούμε πάντα να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι φουλ άμυνα. Προσπαθούμε να παίξουμε ανοιχτά κόντρα σε κάθε αντίπαλο, ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο αλλά θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...