ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Επικίνδυνη αποστολή για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στους ομίλους της Ευρωλίγκα στην υδατοσφαίριση ανδρών, την Τετάρτη (1/12), όμως, του δίνεται η ευκαιρία να βρεθεί ξανά σε τροχιά πρόκρισης.
Επικίνδυνη αποστολή για Ολυμπιακό
Η ήττα από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία στην πρεμιέρα του Γ’ ομίλου δεν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν αναμενόμενη, αφού οι Καταλανοί θεωρούνταν στα μέτρα της ελληνικής ομάδας και σίγουρα όχι από τις ομάδες που θα έκαναν τη ζημιά. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι έφυγαν από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου με κατεβασμένα τα κεφάλια, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους για το εισιτήριο της οκτάδας, δεδομένης της δυναμικότητας των υπολοίπων ομάδων που υπάρχουν στο γκρουπ.

Το θετικό για τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι ότι οι δύο επόμενοι αγώνες θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο του Πειραιά, γεγονός που δίνει ένα παραπάνω πλεονέκτημα στο συγκρότημα του Βαγγέλη Πάτερου, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι η κατάσταση γίνεται, αυτομάτως, πιο εύκολη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ερχόμενη Τετάρτη (1/12) για την 2η αγωνιστική την Μπούντβα, την ομάδα που το 2009 του στέρησε την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, γνωρίζοντας ότι η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του. Η νίκη επί του Πανιωνίου στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής επανέφερε τα χαμόγελα και ανέβασε την ψυχολογία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο εν όψει της δύσκολης συνέχειας, τα προβλήματα όμως παραμένουν…

Ο Βαγγέλης Πάτερος θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του αρχηγού Νίκου Δεληγιάννη, ο οποίος τραυματίστηκε πριν από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιος και πιθανότατα θα απουσιάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...