ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Σισέ και πάσης Ευρώπης!

Σισέ και πάσης Ευρώπης!

Ο Σισέ έχει «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα με 12 γκολ σε 11 ματς. Όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, o Γάλλος φορ είναι ο πέμπτος σκόρερ στην Ευρώπη που σκοράρει κατά ριπάς.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε μόνο στην πρεμιέρα με την Ξάνθη, όπου το Τριφύλλι ήρθε ισόπαλο (1-1) στη Λεωφόρο και έκτοτε έπαιξε στα επόμενα 11 παιχνίδια πετυχαίνοντας με τα δύο του χθεσινά, τα 11 συνολικά. Δηλαδή ο Τζιμπρίλ Σισέ σκοράρει μέσο όρο 1,09 γκολ ανά αγώνα και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πίνακα των μεγάλων σκόρερ της Ευρώπης.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας που παρουσιάζει το gazzetta.gr βρίσκεται ο Γκάρα Ντέμπελε της Λέφσκι Σόφιας. Ο 24χρονος Γάλλος με ρίζες από το Μάλι έχει σημείωσει στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας 16 γκολ σε 11 αναμετρήσεις, ενώ τον ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι με 13 τέρματα σε 10 συναντήσεις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Τα περισσότερα γκολ από όλους έχει πετύχει ο Κένι Μίλερ με τη φανέλα της Ρέιντζερς. Ο Σκωτσέζος φορ έχει πανηγυρίσει 18 φορές φέτος με 14 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας. Δηλαδή κατά μέσο όρο 1,28 ανά ματς. Πάνω από τον Σισέ βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς έχει σκοράρει 14 φορές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν σε μια ντουζίνα αγώνες.

Κάτω από τον Γάλλο φορ του Παναθηναϊκού είναι ο Βόσεν της Γκενκ που είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά, τον Φάνη Γκέκα που «πυροβολεί» σχεδόν σε κάθε αγωνιστική, τον Μπερμπάτοφ που σημείωσε πέντε γκολ προχθές στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπλάκμπερν με 7-1. Τη δεκάδα συμπληρώνουν ο Μπιορν Βλέμινξ της Ναϊμέγκεν και ο Σαμουέλ Ετό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...