ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

«Καλύτερη δουλειά με Χιμένεθ»

«Καλύτερη δουλειά με Χιμένεθ»
Για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι ο Γρηγόρης Μάκος, τονίζοντας ότι με τον Μανόλο Χιμένεθ οι «κιτρινόμαυροι» δουλεύουν καλύτερα.

Ακολουθούν αναλυτικά όσα είπε ο Μάκος.

Για το τι αλλαγές βλέπει με τον Χιμένεθ: «Η αλλαγή προπονητή πάντα βλέπουμε ότι οδηγεί προς το καλύτερο. Για μένα αυτός ο προπονητής είναι και πιο μικρός στην ηλικία έχει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Είναι Ισπανός και έχει καταφέρει αρκετά πράγματα με τη Σεβίλλη. Δουλεύουμε καλύτερα. Έχει προσεγγίσει όλους τους παίκτες και δεν αφήνει κανέναν απ' έξω. Με το νέο προπονητικό δουλεύει καλύτερα και αυτός».

Για τους τραυματισμούς: «Δεν νομίζω ότι οι τραυματισμοί οφείλονται στη σκληρή δουλειά. Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη έτσι θα είχαν τραυματισμούς συνέχεια. Δυστυχώς εμείς, σαν Έλληνες παίκτες, έχουμε μεγαλώσει διαφορετικά. Το γήπεδο είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι δικαιολογία. Αν έρθει κάποιος στους Θρακομακεδόνες και έρθει τώρα στα Σπάτα η διαφορά είναι τεράστια. Σημαντικό είναι να πας στην προπόνηση και να νιώθεις χαρούμενος. Τα παιδιά που προπονούταν στους Θρακομακεδόνες όλα αυτά τα χρόνια είναι ήρωες. Ο Γεωργέας είναι από τους παλιούς στην ομάδα. Πάμε τώρα σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Σε κάνει να μπεις και να το χαίρεσαι. Να σε κάνει να νοιώθεις ωραία που προπονείσαι».

Για το τι περιμένει η ΑΕΚ ως το τέλος του πρώτου γύρου: «Πρώτα απ' όλα έχουμε τη Χάιντουκ. Αν φύγουμε ώστε και με την ισοπαλία από εκεί και θα κριθούν όλα από μας την τελευταία αγωνιστική. Ο Ατρόμητος ξέφυγε από τη νίκη του στην Τούμπα. Την Κυριακή θα είναι για μας διαφορετικό παιχνίδι. Πιστεύω θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως το Σάββατο. Δεν είναι βατό το πρόγραμμα. Τα αποτελέσματα βλέπετε είναι τελείως... τρελά. Ο Αστέρας Τρίπολης για παράδειγμα μετά την ισοπαλία με μας δεν έχει κάνει τίποτα».

Για το ματς με τη Χάιντουκ: «Προσωπικά δεν έχω ζήσει από κοντά αυτή την ομάδα, γιατί ήμουν τιμωρημένος στο πρώτο παιχνίδι. Δεν παρακολουθώ από site και εφημερίδες γιατί επηρεάζομαι αρκετά. Πιστεύω θα πάμε προετοιμασμένοι. Θα είναι δύσκολο, γιατί έχουν καλή έδρα, αν και είναι γήπεδο σαν το ΟΑΚΑ. Οι φίλαθλοί τους είναι ένθερμοι. Θα ήμαστε όμως αυτοί που πρέπει. Πιστεύω ότι θα κριθεί στο πάθος και τη δύναμη. Ο προπονητής μας έχει διαβάζει πολύ τα παιχνίδια και το ίδιο κάνει και με το συγκεκριμένο. Θα μας μεταφέρει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη Χάιντουκ».

Για τον Μπλάνκο: «Είναι ένας παίκτη που τα τελευταία χρόνια έχει αδικηθεί. Πιστεύω ότι είναι λυτρωτής για μας. Πέσαμε άδικα, ακόμη και εμείς κάποιοι συμπαίκτες του τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι παίκτη που μπορεί να σου κάνει κάτι... extreme, μπορεί και τίποτα. Ο Μπλάνκο είναι παίκτης που μπορεί να σου κάνει γκολ από το πουθενά. Τον χρειαζόμαστε. Ο κάθε προπονητής έχει δική του φιλοσοφία. Με αυτόν τον προπονητή, ήρθε λίγο πριν τη μέση και προσπαθεί με αυτό το ρόστερ να δουλέψει. Ίσως ο Μπλάνκο χρειάζεται έναν κατάλληλο προπονητή να δουλέψει. Όπως και όλοι μας. Ό,τι έχει ο προπονητής πορεύεται. Η ομάδα πρέπει να έχει ταυτότητα. Ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα. Το συζητάμε και μεταξύ μας. Σίγουρα ο προπονητής θέλει το χρόνο του. Ο κόσμος λέει για υπομονή και υπονομή. Είναι κουραστικό το ξέρω για την ΑΕΚ μετά από τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Ακόμη και στο ντέρμπι ο κόσμος προσπάθησε να κάνει έδρα το ΟΑΚΑ ακόμη κι αν δεν είναι. Ακόμη και μετά από αποτυχίες μας».

Για τον Χιμένεθ και την κίνησή του να χαιρετήσει αμέσως τον Βαλβέρδε μετά το τέλος του ντέρμπι: «Ο άνθρωπος είναι σωστός επαγγελματίας. Έχει μεγαλώσει με αρχές. Το είπε ο Χιμένεθ ότι με τον Βαλβέρδε ότι εκτός γηπέδου είναι φίλοι. Και πολύς κόσμος το παρεξηγεί, ακόμη κι αν δει εμάς να δούμε να πίνουμε έναν καφέ με έναν συμπαίκτη μας στην Εθνική».

Για την Εθνική: «Πρώτος μου στόχος δεν είναι η Εθνική για μένα. Στόχος μου είναι ο καλός Μάκος που είδαν κάποιοι στον Πανιώνιο, να το βγάλω στην ΑΕΚ. Η περσινή δεν ήταν η εικόνα μου. Μέχρι τώρα νομίζω τα πάω καλά. Η κλήση στην Εθνική ήρθε κατά τύχη θα έλεγα για μένα, από μία ατυχία για τον Τζιόλη που τραυματίστηκε. Το να καθιερωθείς στην Εθνική πιστεύω ότι έχω δρόμο και δουλειά ακόμη».

Για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Μας πεισμώνει όταν βλέπουμε ότι ο άλλος είναι από πάνω και μας θεωρούν εύκολη λεία. Όταν βγαίνουν και λένε ότι είναι εύκολο το ματς με την ΑΕΚ. Αποδείξαμε ότι είμαστε και εμείς εδώ».

Για το πώς είδε τους παίκτες του Ολυμπιακού στο ντέρμπι: «Δεν θα έλεγα υπερόπτες. Αλλά δεν είδα τον Ολυμπιακό που περίμενα. Ίσως δεν περίμεναν έτσι κι εμάς. Ίσως να περίμεναν να δουν μία ΑΕΚ με προβλήματα. Ότι προβλήματα κι αν έχεις τα αφήνεις έξω από το γήπεδο».

Για το γήπεδο: «Είμαι από τους Έλληνες και ξέρω πως ήταν η ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια. Έχω επισκεφτεί σαν φίλαθλος και στην Ευρώπη και σε ντέρμπι τη Φιλαδέλφεια. Κάποιες φορές ακόμη και κακός να είσαι μπορεί η έδρα να... κερδίσει. Το βλέπουμε στο Καραϊσκάκη, στο Χαριλάου, στη Τούμπα. Δεν το βλέπουμε στο ΟΑΚΑ όσο κι αν έχουμε τόσο για μας όσο και τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να προλάβω και να παίξω στη Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ».

Για τον Σκόκο: «Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στη διοίκηση και τον προπονητή. Όταν ο Σκόκο κάνει το πρώτο βήμα, μάλλον ο Τζιμπούρ πρώτα γιατί έχει συμφωνήσει και αυτός, δείχνει ότι χτίζεις κάτι διαφορετικό. Ευελπιστούμε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη και καλύτερη για μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...