ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

«Θέλουμε μια καλή εμφάνιση»

«Θέλουμε μια καλή εμφάνιση»
Ο Παναθηναϊκός έδειξε κόντρα στο Μαρούσι πως δεν πτοήθηκε από την ήττα από τη Βαλένθια την περασμένη Τετάρτη για την Ευρωλίγκα και σάρωσε τους «κίτρινους». Όμως, η πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης περνάει από τη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, που δε διανύει και τις καλύτερές τις μέρες και βρίσκεται κοντά στον αποκλεισμό από τους "16". Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέλυσε την πρωταθλήτρια Ρωσίας και στάθηκε στην αλλαγή προπονητή που σημειώθηκε, υπενθύμισε τι πρέπει να προσέξουν οι «πράσινοι» και ζήτησε μια καλή εμφάνιση στη ρωσική πρωτεύουσα.

«Έχουμε μια ανάλογη κατάσταση με αυτή που συναντήσαμε απέναντι στη Βαλένθια σε ότι αφορά την παρουσία ενός άλλου προπονητή», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του βοηθού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που συμπλήρωσε πως: «Είχαμε πει και την προηγούμενη φορά ότι αυτές οι καταστάσεις δίνουν κίνητρο, ότι, αφού θα έχει αφυπνιστεί ο αντίπαλός μας, θα πρέπει κι εμείς να αφυπνιστούμε. Το θετικό είναι ότι μετά την εμφάνιση της περασμένης Πέμπτης η αντίδρασή μας ήταν άμεσα πολύ καλή, μετά το βίντεο που παρακολουθήσαμε όλοι μαζί. Θεωρώ ότι είναι πολύ συνειδητοποιημένοι οι παίκτες, ξέρουν ότι είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό που πρέπει και έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε. Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι περιμένουμε μια ΤΣΣΚΑ, η οποία θα έχει πολύ ψηλό κίνητρο και σχεδόν όλους τους παίκτες της ετοιμοπόλεμους. Είναι ομάδα που έχει εκπληκτική ποιότητα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις στην πρωταθλήτρια Ρωσίας. «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν αυτή τη στιγμή στις τάξεις τους έναν παίκτη, ο οποίος έχει το μεγαλύτερο ποσοστό στα τρίποντα, τον Βορόντσεβιτς, ο οποίος σουτάρει με σχεδόν 60%. Όλα ξεκινούν, όμως, από τα γκαρντ τους, που είναι δημιουργοί και εκτελεστές. Τον Γκόρντον, ο οποίος έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι εδώ στο Ολυμπιακό Στάδιο και συνεχίζει να είναι πολύ σταθερός και στη δημιουργία και στο σκοράρισμα. Τον Χόλντεν, ο οποίος έχει ποιότητα και έχει οδηγήσει πολλές φορές την ομάδα σε φάιναλ φορ, τον Λάνγκντον που είναι «killer» απ’ έξω, τον Σισκάουσκας που έχει επιστρέψει και είναι πολύ σημαντικός για τη δημιουργία και το εκτελεστικό κομμάτι. Ο Βορόντσεβιτς παίζει κάποιες φορές και μαζί με τον Σμόντις, με τον τελευταίο στο πέντε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πλήρη εικόνα του τι θα κάνει ο Σακούλιν ακριβώς σε ότι αφορά το rotation. Η μοναδική εικόνα που έχουμε από αγώνα που έχει ο ίδιος κοουτσάρει είναι από την αναμέτρηση με τη φινλανδική Χόνκα. Είναι ένας αγώνας στον οποίο, για παράδειγμα, δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μαριάνοβιτς. Ίσως αυτό να είναι ένα μήνυμα, ίσως και όχι. Θα το δούμε αυτό και θα κάνουμε σκάουτινγκ και στη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης, ο Σοκόλοφ είναι πολύ σημαντικός παίκτης γι’ αυτούς αυτή τη στιγμή. Το ρόστερ είναι "γεμάτο", δεν ξέρω αν θα επιστρέψει ο Σβεντ, γιατί δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι».

Ολοκληρώνοντας, τόνισε πως: «Η κατάσταση στην οποία αναφέρθηκε και ο Ζέλικο, ότι δηλαδή όταν αλλάζει ένας προπονητής υπάρχει έξτρα κίνητρο, το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, το γεγονός ότι έχουν μόνο μία νίκη και γι’ αυτούς ο αγώνας είναι "τελικός", είναι θέματα που θα πρέπει να απασχολήσουν την ΤΣΣΚΑ. Εμείς, από την πλευρά μας, οφείλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι εκεί και να προσπαθήσουμε για τη νίκη, γιατί έχουμε αυτή τη δυνατότητα και μας χρειάζεται μια καλή εμφάνιση, μετά την κακή παρουσία με τη Βαλένθια στην Ευρωλίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...