ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 5-0! *ΒΙΝΤΕΟ*

«Μπλαουγκράνα» βάφτηκε το ντέρμπι στην Ισπανία αφού η Μπαρτσελόνα επικράτησε 5-0 της Ρεάλ Μαδρίτης. Ασυγκράτητοι οι παίκτες του Γκουαρντιόλα επικράτησαν με γκολ των Τσάβι (10'),Πέδρο (18'), Βίγια (55', 57') και Γιέφρεν (91')! "Μπαρούτι" έγινε το ματς, όταν ο Ρονάλντο έσπρωξε εκτός φάσης τον... Γκουαρντιόλα!

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα του "κλάσικο" με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι "μπλαουγκράνα" επικράτησαν 5-0 των "μερένχες" στο Καμπ Νόου και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι παραμένει το αφεντικό στην Πριμέρα Νιτιβιζιόν.

Οι Καταλανοί του Πεπ Γκουαρδιόλα ξέσπασαν με δύο εκρηκτικά διαστήματα στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά ο Τσάβι στο 10' και ο Πέδρο στο 18' και εις διπλούν ο Βίγια στο 55' και στο 57' πέτυχαν τα τέρματα του θριάμβου της Μπαρτσελόνα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χεφρέν στο 91'. Ο Μέσι είχε φροντίσει να προειδοποιήσει από νωρίς, έχοντας σκαφτό σουτ στο δοκάρι στο 6'.

MAN OF THE MATCH: Δύο γκολ ο Βίγια, μόνιμος κίνδυνος για τον Κασίγιας και την άμυνα της Ρεάλ, αλλά όλη η Μπαρτσελόνα ήταν από άλλο… πλανήτη. Ο Τσάβι είναι ο κορυφαίος χαφ που έχει βγει εδώ και πολλά χρόνια, ενώ ο Πέδρο έκανε εξαιρετική δουλειά και με την ταχύτητά του ζάλισε τους «μερένχες»!

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Θα ήταν… άδικο να βάλουμε κάποιον συγκεκριμένο στην κατηγορία! Αλλά επειδή οι φίλοι της Ρεάλ περίμεναν πολλά από τον Ρονάλντο, βάζουμε τον Πορτογάλο ως τον πιο αδύνατο κρίκο. Καλές οι ντρίμπλες στο κέντρο όταν το σκορ είναι 4-0, αλλά από ουσία τίποτα. Τρίτο «clasico» για τον σταρ της Ρεάλ και η προσφορά του ήταν μηδενική για μία ακόμα φορά.
Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Αμπιντάλ, Πικέ, Πουγιόλ, Άλβες, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι (87' Κεϊτά), Μέσι, Βίγια (76' Μπόγιαν), Πέδρο (87' Γιέφρεν)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Μαρσέλο (60' Αρμπελόα), Καρβάλιο, Πέπε, Ράμος, Αλόνσο, Κεντίρα, Εζίλ (60' Λασανά Ντιαρά), Ρονάλντο, Ντι Μαρία, Μπενζεμά

Τα γκολ των "μπλαουγκράνα"..


Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 4-0
Πάμε να δούμε τις κυριότερες φάσεις απο το θρίαμβο των Καταλανών...

6' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Ρεάλ, ο Μέσι "σκάβει" υπέροχα την μπάλα από πλάγια θέση και δεξιά, αλλά εκείνη δεν του κάνε το χατίρι και σταματάει στο δεξί δοκάρι του Κασίγιας!

10' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Μετά από υπέροχη μπαλιά του Ινιέστα από αριστερά, ο Μαρσέλο δεν καταφέρνει να ανακόψει την πορεία της μπάλας προς τον Τσάβι κι εκείνος -αφού κοντρόλαρε- πλάσαρε εύκολα τον Κασίγιας!

18' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Ο Βίγια μπαίνει υπέροχα από αριστερά, γυρίζει την μπάλα στη μικρή περιοχή και -αφού ο Κασίγιας δεν μπορεί να τη συγκρατήσει- ο Πέδρο τη σπρώχνει από κοντά στα δίχτυα!

31': Μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο! Η ενέργεια του Κριστιάνο Ρονάλντο να σπρώξει τον Γκουαρντιόλα -όταν εκείνος δεν του έδωσε γρήγορα την μπάλα για να εκτελέσει ένα πλάγιο- έκανε "μπαρούτι" τους παίκτες του Καταλανού και πυροδότησε αψιμαχίες μεταξύ εκείνων και του Πορτογάλου!
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 2-0
55': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μέσι, ο Βίγια φεύγει από οριακή θέση και πλασάρει εύκολα τον Κασίγιας!

57': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Ακριβώς ίδιο το σενάριο, ακριβώς ίδια η (ονειρική για την Μπαρτσελόνα) κατάληξη! Ο Μέσι "σερβίρει" με νέα φοβερή κάθετη μπαλιά και ο Βίγια εκτελεί εκ νέου τον Κασίγιας στο τετ α τετ!

91' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Ο Μπόγιαν έφυγε για μια ακόμα φορά στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ, από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Γιέφρεν έστειλε την μπάλα για πέμπτη φορά στα δίχτυα του Κασίγιας.

93' Κόκκινη κάρτα στον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έκανε ένα «δολοφονικό» μαρκάρισμα στον Μέσι και στην συνέχεια χτύπησε τον Πουγιόλ με αποτέλεσμα να φύγει νωρίτερα για τα αποδυτήρια,


3 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...